Follow us

Έξυπνες αγορές | 10 καλοκαιρινά φορέματα που κοστίζουν μέχρι 20 ευρώ και θα ανανεώσουν το στιλ σου

Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα και το στιλ σου με τον καλύτερο τρόπο.

street style Pixel Formula

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της χρονιάς έχει φτάσει και είναι αυτή που ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου με νέα κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ σου και έλειπαν από τη συλλογή σου. Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και σε λίγο καιρό θα μπορείς να ξεκινήσεις τις πρώτες εξορμήσεις, η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου είναι απαραίτητη. Φυσικά, τα φορέματα είναι τα must have που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο εύκολη, αφού αρκεί να φορέσεις ένα αέρινο, άνετο φόρεμα για να δημιουργήσεις ένα stylish σύνολο.

Extra Tip

Μη ξεχνάς πως τα φορέματα μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές περιστάσεις, κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στο styling. Είτε προτιμάς τα μονόχρωμα είτε τα εμπριμέ φορέματα, για τις πρωινές εμφανίσεις σου μπορείς να τα συνδυάσεις με εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες ή ακόμα και σανδάλια εάν το επιτρέπει η θερμοκρασία ενώ για τις βραδινές εξόδους σου αρκεί να αντικαταστήσεις τα παπούτσια με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Φυσικά, ως fashionistas που έχουν γίνει πλέον ειδικές στο shopping, μπορείς να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς να ξεφύγεις από το budget που έχεις ορίσει. Πώς θα τα καταφέρεις; Ευτυχώς για όλες μας, τα αγαπημένα μας fashion brands μας βοηθούν να πετύχουμε τον στόχο μας, προσφέροντας μας κομμάτια που συνδυάζουν τις τάσεις της μόδας και τις προσιτές τιμές.

Εμείς ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή της Η&Μ και ανακαλύψαμε κάποια φορέματα που θα ευχαριστηθείς να φοράς αυτή την περίοδο, αλλά και το καλοκαίρι και κοστίζουν μέχρι 20 ευρώ.

Τα ωραιότερα φορέματα για αυτή την εποχή:

Flounced dress 14,99 € H&M

Βαμβακερό φόρεμα με βολάν  14,99 € H&M

Κοντό φόρεμα  14,99 € H&M

Φόρεμα με λαιμόκοψη V  14,99 €  H&M

Φόρεμα από σύμμεικτο λινάρι  14,99 €  H&M

Φόρεμα με φουσκωτό μανίκι 14,99 €  H&M

Φόρεμα  9,99 €  H&M

Μίντι ζέρσεϊ φόρεμα 14,99 € H&M

Φόρεμα με φουσκωτό μανίκι 14,99 € H&M

Φόρεμα σε ίσια γραμμή 14,99 € H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ