Follow us

Summer is here | Τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό που μπορείς να φορέσεις και εκτός παραλίας

Υποδέξου το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.

magio Pixel Formula

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι διακοπές; Το δικό μας μυαλό ταξιδεύει αμέσως σε νησιά, παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα. Φυσικά ονειρευόμαστε και όλα τα μαγιό που θα φορέσουμε. Η αλήθεια είναι μάλιστα πως το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα όταν αποφασίσεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου με μαγιό. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, που οι τάσεις της μόδας στο swimwear είναι άκρως εντυπωσιακές και πολύ ιδιαίτερες είναι σίγουρο πως θα βρεις κάποιο trend που θα ταιριάζει με το στιλ σου.

Ακόμα κι αν είσαι fan του μπικίνι, αυτό το καλοκαίρι αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου στα ολόσωμα μαγιό που είναι άκρως κολακευτικά και πολύ θηλυκά. Σε κλασικές μονοχρωμίες όπως το λευκό και το μαύρο, σε λαμπερούς και pastel τόνους που θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμα σου ή ακόμα και σε έντονα μοτίβα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, οι επιλογές σου είναι άπειρες και όλες άκρως εντυπωσιακές. Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι ξεχωριστό, τα tie dye μοτίβα και τα μαγιό σε neon αποχρώσεις φέτος έχουν την τιμητική τους.

Extra Tip

Ένας επιπλέον λόγος για να επενδύσεις σε ολόσωμα μαγιό είναι πως μπορείς να τα φορέσεις και ως τοπ. Αρκεί να τα συνδυάσεις με ψηλόμεσα παντελόνια ή φούστες και να δημιουργήσεις πολύ stylish, καλοκαιρινές εμφανίσεις. Με αυτό τον τρόπο μειώνεις και τον όγκο των ρούχων που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές.

Τα μαγιό που έχουμε ξεχωρίσει:

Ολόσωμο ντραπέ μαγιό, Parabita.

"Shira" ολόσωμο μαγιό, Yamamay.

Ολόσωμο μαγιό Sun.Set.Go.

Μαγιό τύπωμα σούρα Mango.

Ολόσωμο μαγιό Zara.

Μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό Bershka.

Ολόσωμο μαγιό High leg H&M.

Ολόσωμο μαγιό με κάθετη ρίγα Oysho.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ