Follow us

Οι Μαροκινές παντόφλες του Mango που θα προσθέσουν έναν εξωτικό αέρα στα καλοκαιρινά looks σου

Ένα διαφορετικό στιλ παπουτσιών που αξίζει να δοκιμάσεις.

shoes new Pixel Formula

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες λατρεύουμε τον μαγικό κόσμο του styling είναι πως με την προσθήκη ενός ξεχωριστού αξεσουάρ ή ρούχου μπορούμε να αλλάξουμε στη στιγμή το ντύσιμο μας. Εάν η αισθητική του εν λόγω αξεσουάρ μάλιστα, έχει επιρροή από έναν διαφορετικό πολιτισμό ή κάποια εξωτική χώρα, τότε θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τα looks μας.

Μία τέτοια ανακάλυψη κάναμε και εμείς στη νέα συλλογή του fashion brand, Mango. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ζευγάρι Μαροκινές παντόφλες που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις -και εσύ και εμείς- στη συλλογή σου αυτή την περίοδο. Είναι flat και θα τις βρεις σε γήινους τόνους, γεγονός που σημαίνει πως ταιριάζουν με τα πάντα. Το ένα από τα δύο σχέδια που έχουμε ξεχωρίσει έχει και ένα δέσιμο, το οποίο κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο ενδιαφέρον. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι ένα ζευγάρι παπούτσια που να είναι κάτι διαφορετικιό από τα συνηθισμένα, να ταιριάζουν με όλα τα looks σου και να είναι ιδανικό για την καθημερινότητα, τότε θα τις λατρέψεις.

Πώς μπορείς να τις φορέσεις;

Σύμφωνα με το Mango, ένας από τους πιο safe τρόπους για να συνδυάσεις αυτές τις τόσο ιδιαίτερες παντόφλες είναι με το τζιν παντελόνι σου, όποια γραμμή κι αν προτιμάς. Εμείς βέβαια θα σου προτείνουμε να τις συνδυάσεις και με φορέματα, maxi ή midi, σε εντυπωσιακά εμπριμέ μοτίβα που θα τις αναδείξουν ακόμα περισσότερο.

Οι Μαροκινές παντόφλες του Mango που θα προσθέσουν έναν εξωτικό αέρα στα καλοκαιρινά looks σου
Mango

Οι παντόφλες που θα κάνουν το στιλ σου να ξεχωρίσει

Μαροκινή παντόφλα φλατ δέσιμο Mango

Μαροκινά παπούτσια δερμάτινα εξώφτερνα Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ