Follow us

Πιο must δεν γίνεται | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τις τέλειες εσπαντρίγιες

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε μια επιλογή που είναι hot trend.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Courtesy of Alpha

"Σχεδόν καλοκαίρι". Έτσι προλογίζει την ανάρτησή της στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην οποία φωτογραφίζεται μ' ένα από τα πιο δροσερά και on trend ανοιξιάτικα looks που είδαμε τελευταία.

Η παρουσιάστρια του "Pop Up" φόρεσε ένα μίνι φλοράλ φόρεμα με τιράντες, το οποίο συνδύασε με τις πιο must εσπαντρίγιες της σεζόν: ένα ζευγάρι lace - up με σχέδιο πλατφόρμας και σατέν ύφασμα, στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, το λιλά. Το έγραψε και η ίδια η Ηλιάνα, που γνωρίζει καλά από τάσεις: "Εσπαντρίγιες πήρες; Σου έχω τις πιο όμορφες και άνετες και στο πιο τρεντ χρώμα της σεζόν".

Το stylish ζευγάρι παπούτσια ανήκει στη νέα συλλογή Tsakiris Mallas και προσφέρεται για looks που μπορούν να φορεθούν από το πρωί, αλλά και βράδυ αφού η σατέν υφή τους τις κάνει ιδανικές και για πιο luxe εμφανίσεις. Το λιλά ή βιολετί χρώμα, από την άλλη, δεν είναι καθόλου περιοριστικό καθώς μπορεί να κάνει διάφορους ενδιαφέροντες συνδυασμούς με bold αλλά και ουδέτερα χρώματα.

Loading...

Get her style

Αν θες να υιοθετήσεις το στιλ της Παπαγεωργίου, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις τις λιλά εσπαντρίγιες μ' ένα εμπριμέ φόρεμα σε μίνι, μίντι ή μάξι εκδοχή και να πετύχεις εξαιρετικές εμφανίσεις, απόλυτα θηλυκές και girly, γι' αυτή τη σεζόν.

Πιο must δεν γίνεται | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τις τέλειες εσπαντρίγιες

Εσπαντρίγιες σατέν λιλά, Tsakiris Mallas. Θα τις βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ