Follow us

Δεν το έχεις ξαναδεί | Ένας διαφορετικός τρόπος για να φορέσεις το μαντήλι σου

Το βίντεο στο Instagram που θα σε εμπνεύσει.

scarf Splash News / Ideal Image

Εάν αναζητήσεις την ερώτηση "Πώς να φορέσω το μαντήλι μου” στο Google, θα εμφανιστούν στην οθόνη σου περισσότερα από 63 χιλιάδες αποτελέσματα με κείμενα μόδας και βίντεο που σου περιγράφουν πως μπορείς να προσθέσεις αυτό το αξεσουάρ στα looks σου. Τα περισσότερα tips βέβαια είναι γνωστά στις περισσότερες από εμάς. Μπορείς να τα τυλίξεις στα μαλλιά σου ή να τα δέσεις στο χερούλι της τσάντας σου, να το περάσεις στο λαιμό σου ή ακόμα και στο χέρι σου ως βραχιόλι. Ο πιο updated τρόπος βέβαια είναι να καλύψεις το πρόσωπο σου με ένα μαντήλι, αντί για μάσκα ώστε να προστατευτείς από τον Covid-19.

Ο κόσμος της μόδας και του styling όμως είναι απεριόριστος και πάντα θα εμφανίζεται ένας νέος και διαφορετικός τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα αξεσουάρ μας. Αυτή τη φορά, ένα βίντεο στο Instagram σου δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο για να φορέσεις τα μαντήλια σου. Η στιλίστρια και fashion blogger με τους 143 χιλιάδες followers στο Instagram, Erea Louro, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό με το πιο εύκολο και χρηστικό trick. Συγκεκριμένα, η fashionista φορά ένα λευκό αέρινο πουκάμισο, το οποίο προς το παρόν έχει ανοιχτό και έχει επιλέξει ένα μαντήλι σε πουά μοτίβο που το έχει διπλώσει στη μέση σαν τρίγωνο. Στη συνέχεια το περνά στον δεξί της ώμο, το τοποθετεί προσεκτικά κάτω από το γιακά και κουμπώνει το πουκάμισο. Για να σταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα, προσφέρει μία μαύρη ζώνη, τονίζοντας τη μέση της. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα διαφορετικό και πολύ ξεχωριστό.

Αυτό το styling tip θα σε βοηθήσει να πειραματιστείς με το στιλ σου, αφού μπορείς να συνδυάσεις εμπριμέ μαντήλια με μονόχρωμα πουκάμισα σε basic ή έντονες αποχρώσεις. Η επιλογή της ζώνης επίσης είναι σημαντική, αφού θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το look σου.

Δες εδώ πώς θα πετύχεις ένα stylish αποτέλεσμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ