Follow us

Live Shopping event από τον Tommy Hilfiger και το MissBloom.gr με οικοδέσποινα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Mια νέα συναρπαστική εμπειρία shopping. Διαβασε γιατί δεν πρέπει να χάσεις το 1ο Tommy Hilfiger Live Shopping Event στην Ελλάδα!

Tommy Hilfiger Courtesy of Tommy Hilfiger

Ίσως η μεγαλύτερη τάση της μόδας τον χρόνο αυτό, είναι μια νέα προσέγγιση της ίδιας της μόδας τόσο από την πλευρά των δημιουργών όσο και του κοινού. Από τους πάντα πρωτοπόρους ο οίκος Tommy Hilfiger όχι μόνο εστιάζει στις αξίες της βιωσιμότητας και της διαφορετικότητας αλλά εισάγει και πραγματοποιεί νέες εμπειρίες επικοινωνίας με το κοινό, συμβατές με τη νέα πραγματικότητα!

Live Shopping event από τον Tommy Hilfiger και το MissBloom.gr με οικοδέσποινα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μάθε πώς!

Στις 17/5 στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί ένα Live Shopping Event, το πρώτο του Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, από το brand και την ομάδα του MissBloom.gr. Κατά τη διάρκεια του event που θα μεταδίδεται σε live streaming από το Tommy.com, οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν όλα όσα βλέπουν να φορούν οι συμμετέχοντες στο event! Ακριβώς όπως το λέμε!

Tommy Hilfiger

Με άλλα λόγια, το κοινό που θα συντονιστεί στο Tommy.com θα εξερευνήσει μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελένη Στασινοπούλου (διευθύντρια του MissBloom.gr και fashion expert) και τους καλεσμένους influencers τους, τη νέα συλλογή του οίκου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Θα είναι μια συναρπαστική διαδραστική εμπειρία γεμάτη στιλιστικές ιδέες, συμβουλές για έξυπνες αγορές, εκπλήξεις.

Και όπως είπαμε, σε αυτή την εμπειρία shopping σε live streaming θα μπορείς να συμμετέχεις και εσύ είτε με σχόλια και ερωτήσεις (που θα απαντιούνται live!) είτε αγοράζοντας όποια κομμάτια βλέπεις στην οθόνη μέσω μιας πανεύκολης διαδικασίας.

Και μάλιστα με εκπλήξεις!

Tommy Hilfiger

Δες τα όλα στο παρακάτω video και tune in στις 17/5 στις 19:30 στο Tommy.com

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ