Αγαπάς τα floral μοτίβα; Η Τζένη Θεωνά φόρεσε το τέλειο floral φόρεμα για την εποχή

Το H&M φόρεμα που θα σε ενθουσιάσει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο, υπενθυμίζοντας μας πως το καλοκαίρι έχει φτάσει. Για να υποδεχτείς όμως με τον κατάλληλο τρόπο την πιο cool εποχή του χρόνου, χρειάζεται να έχεις φροντίσει για κάτι σημαντικό. Να ανανεώσεις δηλαδή τη γκαρνταρόμπα σου με τα κομμάτια που θα σε βοηθούν να ντύνεσαι εύκολα όσο ζέστη κι αν έχει.

Μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι φυσικά τα φορέματα. Αέρινα και πρακτικά, φτιαγμένα από δροσερά υφάσματα όπως το λινό είναι ό,τι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις αυτή την περίοδο. Εάν αναρωτιέσαι βέβαια που θα βρεις τέτοιου είδους φορέματα, η Τζένη Θεωνά με ένα post της στο Instagram σου προσφέρει την τέλεια λύση.

Η ηθοποιός δημιούργησε το τέλειο σύνολο για αυτή την εποχή, φορώντας ένα floral, midi φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και λουλούδια σε λιλά τόνους από τη νέα συλλογή της H&M. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι must για την περίοδο, αφού μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις εξόδους σου. Φυσικά είναι κατάλληλο και για το καλοκαίρι. Η Τζένη Θεωνά το αναβάθμισε ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας στο σύνολο της ζώνη και τσάντα σε μπεζ απόχρωση. Εναλλακτικά, εσύ μπορείς να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου και να προσθέσεις αξεσουάρ σε παστέλ ή έντονες αποχρώσεις.

Το look της Τζένης Θεωνά