Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Φόρεσε τα πέδιλα που μπορείς να φορέσεις όποια κι αν είναι η ηλικία σου

Σίγουρα αξίζει να τα προσθέσεις στη συλλογή σου.

sissy christidou NDP Photo Agency

γυναίκες με την Carrie Bradshaw, την πρωταγωνίστρια της σειράς Sex and the City, αυτό είναι σίγουρα η αγάπη για τα παπούτσια. Κάθε γυναίκα, όποιο κι αν είναι το στιλ της, πάντα θα μπορεί να βρει το τέλειο ζευγάρι παπουτσιών για να αναβαθμίσει την εκάστοτε εμφάνιση της.

Όσο κι αν μας ενθουσιάζουν βέβαια τα εντυπωσιακά ή statement παπούτσια, η κομψότητα θα βρίσκεται πάντα στον μινιμαλισμό. Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και η Σίσσυ Χρηστίδου με το look που φόρεσε στην εκπομπή της "Έλα Χαμογέλα" στο Open Tv. Η παρουσιάστρια δημιούργησε μία άκρως ανοιξιάτικη εμφάνιση με ένα wrap, midi φόρεμα της ελληνικής εταιρείας Toi & Moi και ολοκλήρωσε το σύνολο της με τα πέδιλα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της. Ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Φορέματα ή φούστες, τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια, ολόσωμες φόρμες ή κοστούμια. Ό,τι κι αν σκέφτεσαι να φορέσεις, τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα είναι πάντα η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση "Τι παπούτσια να φορέσω". Είναι minimal, ασυναγώνιστα κομψά και μπορείς να τα φοράς όσα χρόνια κι αν περάσουν, αφού παραμένουν ανεπηρέαστα από τα trends της μόδας.

Το look της Σίσσυς Χρηστίδου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ