Follow us

Γιάννα Αγγελοπούλου | Η νέα δημόσια εμφάνιση με σύνολο εμπνευσμένο από παραδοσιακή φορεσιά

Η Πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" συνηθίζει να επιλέγει ρούχα που συνδυάζουν παραδοσιακά με σύγχρονα κομμάτια.

Γιάννα Αγγελοπούλου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην τελετή για την 199η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας βρέθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 η Γιάννα Αγγελοπούλου, με την ιδιότητά της Προέδρου της Επιτροπής "Ελλάδα 2021". Μαζί με άλλα μέλη της Επιτροπής παρέστησαν στη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και την κατάθεση στεφάνων στο Χώρο Θυσίας, όπου βρίσκεται το Μνημείο της Ναουσαίας Γυναίκας. Εκεί, τον Απρίλιο του 1822 δεκατρείς γυναίκες της περιοχής έπεσαν, μαζί με τα παιδιά τους, στα ορμητικά νερά της Αράπιτσας προκειμένου να μην βρεθούν στα χέρια των Οθωμανών.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, το οποίο εντάχθηκε πρόσφατα στο ευρωπαϊκό δίκτυο ιστορικών πάρκων της Ευρώπης, και ξεναγήθηκε στην υπαίθρια Φωτογραφική Εγκατάσταση με θέμα "Ελευθερία ή Θάνατος" από τη δημιουργό της, τη Ναουσαία φωτογράφο Κατερίνα Καμπίτη. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο του Νυμφαίου Μίεζας, μέρος της ευρύτερης αρχαιολογικής περιοχής που περιλαμβάνει το αρχαίο θέατρο και το Γυμνάσιον, η οποία έχει ταυτιστεί με τη Σχολή του Αριστοτέλη. Τέλος στην επίσκεψη στο κτήμα Κυρ-Γιάννη, ο Γιάννης Μπουτάρης και ο γιος του ξενάγησαν την αντιπροσωπεία σε έναν από τους μεγαλύτερους αμπελώνες της χώρας.

Το ιδιαίτερο outfit

Η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε για την περίσταση να φορέσει ένα σύνολο του brand Nevro-The Blazer Concept. Η σχεδιάστρια και ξενοδόχος Ελεάννα Ταμπούρη από τη Νάουσα που είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του brand επιδιώκει να δημιουργεί ρούχα που ενώνουν τη σύγχρονη μόδα με την παράδοση και αποτελούν έναν φόρο τιμής στην ένδοξη κλωστοϋφαντουργική τέχνη της περιοχής.

Γιάννα Αγγελοπούλου | Η νέα δημόσια εμφάνιση με σύνολο εμπνευσμένο από παραδοσιακή φορεσιά

Το συγκεκριμένο σύνολο ανήκει στη συλλογή Τhourios και είναι εμπνευσμένο από τη χειμερινή στολή των Ευζώνων, οι ρίζες της οποίας χρονολογούνται από το 1905 και τις στολές των Μακεδονομάχων.

Nevro-The Blazer Concept.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιάννα Αγγελοπούλου επιλέγει να φορέσει ρούχα εμπνευσμένα από την παράδοση ή ακόμα και αυθεντικά κομμάτια από παραδοσιακές φορεσιές στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πηγή | Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ