Αν έχεις σωματότυπο μήλο | Αυτό είναι το ιδανικό στιλ καλοκαιρινού φορέματος για γυναίκες με καμπύλες

Τα φορέματα που ταιριάζουν στις γυναίκες με λίγα παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά, τη μέση και τους γλουτούς έχουν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό.

ΓΡΑΦΕΙ: WOMANTOC.GR

Το μεγαλύτερο στοίχημα στη μόδα δεν είναι να ακολουθείς πιστά και με επιτυχία τις τελευταίες τάσεις, αλλά να μπορείς να βρεις ποιες είναι εκείνες που σου ταιριάζουν πραγματικά, κολακεύοντας τη σιλουέτα σου. Μπορεί ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι να δείχνουν αλήθεια πανέμορφα στην κρεμάστρα του εκάστοτε καταστήματος, ωστόσο, μόλις τα βάλεις πάνω σου το αποτέλεσμα να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που φανταζόσουν. Οπότε οι fashion editors και οι fashion vloggers έχουν πολλούς καλούς λόγους που μας προτείνουν να ανακαλύψουμε τα μυστικά του σωματότυπου μας, επιλέγοντας τα σωστά ρούχα για εμάς.

Στο παρακάτω βίντεο η Γαλλίδα influencer Marie-Anne Lecoeur εστιάζει στο στυλ φορεμάτων που είναι ιδανικά για γυναίκες με καμπύλες ή αλλιώς για εκείνες που έχουν τον λεγόμενο σωματότυπο "μήλου". Όπως λέει η ίδια, όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν τις συμβουλές της πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και εκείνη προτείνει αρχικά το εξής: επιλέξτε φορέματα με μανικάκι που καλύπτει τα μπράτσα και "κουμουφλάρει" με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο κοιλιά και καμπύλες. Σύμφωνα εμ την Lecoeur, τα αμάνικα φορέματα έχουν την τάση να τονίζουν γενικότερα τα περιττά κιλά στο σώμα μας.

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Tags