Follow us

Τα ωραιότερα Zara φορέματα που θα ευχαριστηθείς να φοράς το καλοκαίρι

Για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στην πόλη.

street style Pixel Formula

Ακόμα κι αν το ημερολόγιο δείχνει πως βρισκόμαστε ακόμα στον Μάιο, η θερμοκρασία θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι και με το άνοιγμα της εστίασης θέλουμε να περνάμε χρόνο συνεχώς εκτός σπιτιού. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσεις τις εξόδους με τις φίλες σου είναι να φοράς κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όση ζέστη κι αν έχει. Και τα φορέματα είναι η καλύτερη επιλογή.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το φόρεμα θα είναι πάντα το αγαπημένο one piece όλων των γυναικών. Ευκολοφόρετο και πρακτικό, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, το φόρεμα θα είναι η μόνιμη απάντηση στην ερώτηση "Τι να φορέσω;". Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου μερικά φορέματα, σε όποιο μήκος προτιμάς, που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα για την εκάστοτε περίσταση.

Extra Tip 1

Η επιλογή των υφασμάτων είναι επίσης πολύ σημαντική. Προτίμησε να επενδύσεις σε υφάσματα όπως το λινό ή το μετάξι, που δεν θα σε κάνουν να ζεσταθείς ακόμα περισσότερο.

Extra Tip 2

Στόχος είναι να κάνεις έξυπνες αγορές με κομμάτια που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, ένα σατέν φόρεμα μπορείς να το φορέσεις με σανδάλια για μία casual βόλτα στην πόλη ή σε κάποιο γάμο/βάφτιση με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα. Έτσι, θα μπορείς να πειραματιστείς με διαφορετικούς συνδυασμούς σε casual ή επίσημα looks.

Τα φορέματα που έχουμε ξεχωρίσει

Λευκό μίνι φόρεμα με ζώνη Zara

Λευκό μίνι φόρεμα με κεντήματα Zara

Μίντι σατέν φόρεμα Zara

Μίντι φόρεμα Zara

Μίνι φλοράλ φόρεμα Zara

Ριγέ φόρεμα από λινό ύφασμα Zara

Μακρύ φόρεμα Zara

Μίντι φόρεμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ