Follow us

Πώς θα φορέσεις με στιλ τις σαγιονάρες σου στην πόλη

Το ιδανικό ζευγάρι σαγιονάρες τόσο για την πόλη όσο και για την παραλία.

Havaianas Courtesy of Havaianas

Εάν χρειαζόταν να απαντήσουμε στην ερώτηση "πότε καταλαβαίνει μία γυναίκα που αγαπά το στιλ πώς το καλοκαίρι έχει φτάσει;", η απάντηση θα ήταν πολύ εύκολη για εμάς. Καλοκαίρι σημαίνει σαγιονάρες σε διαφορετικά χρώματα, που μας βάζουν αμέσως σε καλοκαιρινό mood.

Είναι ένα από τα πιο βολικά και άνετα καλοκαιρινά παπούτσια, μπορείς να τα φορέσεις με τα πάντα και φυσικά είναι το Νο1 κομμάτι που προσθέτεις στη βαλίτσα των διακοπών μαζί με τα μαγιό σου. Φέτος το καλοκαίρι όμως, το αγαπημένο μας brand, Havaianas, που είναι συνώνυμο των flips flops που αγαπούν γυναίκες σε όλο τον κόσμο μας βοηθά να πετύχουμε ένα σημαντικό στόχο: να προσθέσουμε έναν αέρα διακοπών στα looks της πόλης και glam vibes στις εμφανίσεις που θα κάνουμε σύντομα στην παραλία.

Η ανανεωμένη Slim Sparkle σειρά της Havaianas μόλις κυκλοφόρησε και πρόκειται να ενθουσιάσει κάθε fashion lover που αγαπά το ξεχωριστό στιλ. Πρόκειται για ένα ζευγάρι σαγιονάρες, που μπορείς να βρεις σε τέσσερις διαφορετικές και χαρούμενες αποχρώσεις και έχουν λαμπερά slim λουράκια και glitter στη σόλα. Η λάμψη τους, δηλαδή, θα είναι εμφανής σε κάθε σου βήμα, κάνοντας τα καλοκαιρινά σου σύνολα να μην περνούν απαρατήρητα.

Πώς θα φορέσεις με στιλ τις σαγιονάρες σου στην πόλη

Πώς μπορείς να τις φορέσεις:

Οι Slim Sparkle στην πόλη

Havaianas

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο ζευγάρι σαγιονάρες με τη λάμψη πρόκειται να κάνει κάθε καλοκαιρινό σύνολο σου ακόμα πιο ιδιαίτερο. Φυσικά, ταιριάζει με τα πάντα! Με λευκά αέρινα φορέματα για εσένα που αγαπάς τις basic αποχρώσεις ή με εμπριμέ φορέματα για εσένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το στιλ σου. Για τις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη μπορείς να συνδυάσεις τις slim sparkle σαγιονάρες σου με τζιν σορτς ή λευκά παντελόνια και crop tops. Κάθε συνδυασμός θα είναι σίγουρα μοναδικός.

Havaianas

Μην διστάσεις, βεβαίως, να τις συνδυάσεις ακόμα και με τα μίνι φορέματα με τιράντες, μονόχρωμα slip dresses ή τις μακριές παντελόνες που επιλέγεις για τις βραδινές σου εξόδους σε beach bars. Εξάλλου, αυτό που έχει σημασία και στη διασκέδασή σου είναι, εκτός από το στιλ, κι η άνεση.

Οι Slim Sparkle στο νησί

Havaianas

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που ετοιμάζουν μία βαλίτσα γεμάτη από ρούχα και παπούτσια για τις καλοκαιρινές διακοπές ή τα τριήμερα σε κοντινούς προορισμούς, αυτό πρόκειται να αλλάξει φέτος. Αρκεί να προσθέσεις στις αποσκευές σου μερικά αέρινα φορέματα που θα φοράς επάνω από το μαγιό σου και τις slim sparkle σαγιονάρες. Έτσι θα είσαι πολύ κομψή είτε χαλαρώνεις σε μία ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα είτε απολαμβάνεις ένα κοκτέιλ στο beach bar.

Havaianas

Ακόμα και για τις βραδινές σου βόλτες στα καλντερίμια του νησιού όμως, οι slim sparkle είναι το κατάλληλο παπούτσι για να ξεχωρίσεις. Φόρεσε το με playsuits ή με mini φούστες και tops και να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

Slim Sandals, Havaianas

Slim Sandals, Havaianas

Slim Sandals, Havaianas

Slim Sandals, Havaianas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ