Follow us

Σου βρήκαμε τα πιο cool γυαλιά ηλίου της σεζόν

Μήπως ήρθε η ώρα να προσθέσεις καινούργια ζευγάρια στη συλλογή σου;

MissBloom TEAM
Max Mara γυαλιά ηλίου SS21 συλλογή Courtesy of Max Mara

Το καλοκαίρι σημαίνει πολλά πράγματα για την κάθε μία από εμάς. Ένα απ' αυτά έχει να κάνει με το στιλ, που γίνεται πιο ανάλαφρο, πιο δροσερό και πιο ξέγνοιαστο. Και γι' αυτό το αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Το καλοκαιρινό στιλ, βεβαίως, έχει και τα δικά του ξεχωριστά αξεσουάρ: καπέλα, σαγιονάρες, ψάθινες τσάντες, γυαλιά ηλίου. Ειδικά, τα γυαλιά ηλίου γίνονται περισσότερο απαραίτητα τώρα από κάθε άλλη εποχή καθώς αναλαμβάνουν να προστατεύσουν τα μάτια μας από τον δυνατό ήλιο. Δεν είναι, επομένως, τυχαίο που φροντίζουμε πάντα να έχουμε πολλά ζευγάρια γυαλιά ηλίου στη συλλογή μας με καλοκαιρινά αξεσουάρ. Θέλουμε πολλές επιλογές για να μπορούμε να υποστηρίξουμε το στιλ μας κάθε στιγμή, όπως μας ενδιαφέρει τα γυαλιά ηλίου μας να είναι κορυφαίας ποιότητας για να είναι ανθεκτικά είτε τα φοράμε στην παραλία είτε καθημερινά στην πόλη.

Η αναζήτηση, λοιπόν, της συλλογής με τα ζευγάρια που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας 100% ξεκινάει από ένα κορυφαίο brand: τη Max Mara.

Σου βρήκαμε τα πιο cool γυαλιά ηλίου της σεζόν

Σου βρήκαμε τη συλλογή με τα πιο cool γυαλιά ηλίου...

Η Max Mara δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις: είναι ένα από τα top brands συνώνυμο της ιταλικής κομψότητας και της διαχρονικής ποιότητας. Και για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021 φρόντισε να παρουσιάσει μία eyewear συλλογή που περιλαμβάνει τα πιο elevated, fashion forward γυαλιά ηλίου που θα φορέσεις φέτος.

Στη νέα συλλογή της Max Mara ανακαλύψαμε δυναμικά και πρωτότυπα σχέδια που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις σου, και θα σε κάνουν να μοιάζεις ακόμα περισσότερο με τα αυθεντικά style icons. Oversized και πολυγωνικά μοντέλα γυαλιών αποπνέουν μία ασυμβίβαστα μοντέρνα αισθητική, που τα κάνει μια επιλογή απόλυτα ελκυστική για κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο γούστο. Όπως και η prêt-à-porter συλλογή Max Mara, έτσι και η συλλογή γυαλιών ηλίου αποτίει φόρο τιμής στις κλασικές φόρμες, ωστόσο απέχει πολύ από το να θεωρηθεί συμβατική. Κι εσύ που λατρεύεις τις ασυμβίβαστες και μοντέρνες σιλουέτες, που όμως διατηρούν την κλασική κομψότητα, σίγουρα θα βρεις στη συλλογή αυτή γυαλιά ηλίου που θα ερωτευτείς.

Max Mara SS21 γυαλιά ηλίου

Τα νέα γυαλιά ηλίου της Max Mara, εξάλλου, έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίσουν.

Η έμπνευση πίσω από τη συλλογή

Η συλλογή αντλεί έμπνευση από τα έργα της κορυφαίας εκπροσώπου του Μοντερνισμού, της αρχιτέκτονος και designer Eileen Gray, της οποία η αισθητική αντηχεί μέσα στην αέρινη ελαφρότητα: υπερβολικά ογκώδεις φακοί καδραρισμένοι σε ανάλαφρους, σωληνοειδείς μεταλλικούς σκελετούς.

Ένα εκκεντρικά μεγάλο τετράγωνο σχέδιο πλαισιωμένο από βαρύ σκελετό (από acetate) είναι εμπνευσμένο από το δυνατό έργο και την σπουδαία προσωπικότητα της φωτογράφου και φωτορεπόρτερ Lee Miller. Καταφέρνοντας με μοναδική άνεση να είναι ταυτόχρονα θηλυκό και επιβλητικό, οι επιρροές αυτού του σχεδίου οφείλονται αποκλειστικά στη Miller, η οποία στη δεκαετία του 1930 κατάφερε επιτυχώς να διακριθεί ως μοντέλο και φωτογράφος μόδας, αλλά και ως πολεμική ανταποκρίτρια.

Max Mara SS21 γυαλιά ηλίου

Cat-eye και butterfly σχέδια με ρετρό αναφορές αλλά μοντέρνα προσέγγιση, κλασικοί κοκάλινοι και ανάλαφροι μεταλλικοί σκελετοί, oversized τετράγωνα σχήματα αλλά και μικρά οβάλ σχέδια, όλες οι τάσεις του eyewear βρίσκουν στη νέα συλλογή Max Mara την απόλυτη έκφρασή τους.

Όπως δηλώνει κι ο Ian Griffiths, creative director της Max Mara: "Δημιουργήσαμε μια συλλογή γυαλιών ηλίου όπου η έρευνα, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα πρωτοποριακά υλικά αποτελούν βασικές αξίες, οι ίδιες που διέπουν και τον σχεδιασμό των υπόλοιπων συλλογών μας".

Αν λοιπόν αναζητάς τα πιο cool γυαλιά ηλίου της σεζόν, η νέα συλλογή της Max Mara σου εγγυάται σοφιστικέ κομψότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό που συμβαδίζουν απόλυτα με τη λειτουργικότητα και την υψηλή ποιότητα. Αυτά τα γυαλιά ηλίου δημιουργήθηκαν για να σε συνοδεύσουν παντού, από τους δρόμους των πόλεων έως τους αμμολόφους της παραλίας.

Max Mara SS21 γυαλιά ηλίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ