Follow us

"Η ζωή είναι σαν κύμα" | Πώς αγκάλιασαν τις αλλαγές στη ζωή τους 6 διάσημες γυναίκες

Πάρτε δύναμη από τις προσωπικές τους ιστορίες όπως τις μοιράζονται μέσα από τη δράση Triumph Talks –Embrace Change.

Triumph Courtesy of Triumph

Πόσο συχνά θυμόμαστε πως ο εαυτός μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε; Οι περισσότερες γυναίκες συχνά ξεχνάμε πόσο μοναδικές είμαστε, ξεχνάμε να μας φροντίσουμε και διστάζουμε να αναγνωρίσουμε τις αξίες και τις νίκες μας. Η αγάπη και ο σεβασμός προς τον εαυτό σου όμως είναι σίγουρα το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να σου κάνεις και η Triumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων στον κόσμο αναλαμβάνει να σε βοηθήσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Η Triumph συνεργάζεται με 6 διάσημες Ελληνίδες με ιστορίες ζωής που αποπνέουν δυναμισμό, ελπίδα και πολλή, πολλή αγάπη με σκοπό να σου υπενθυμίσουν πως μπορείς να καταφέρεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί. Μαζί λοιπόν δημιούργησαν μία σειρά βίντεο-ομιλιών που με τίτλο Triumph Talks –Embrace Change, τις οποίες μπορείς να παρακολουθήσεις στο triumphtalks.gr. Οι κυρίες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, Ζέτα Δούκα, Τάμτα και Μάντη Περσάκη, μοιράζονται μαζί μας προσωπικές ιστορίες τους, περιγράφοντας τον τρόπο που αντιμετώπισαν τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή τους και πως κατάφεραν να τις μετατρέψουν σε δύναμη.

Αναστασοπούλου: "Ό,τι χρειαζόμαστε είναι στην απέναντι πλευρά της ασφάλειας"

Η πρώτη που μοιράστηκε την εμπειρία της είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα και πηγαίο ταλέντο. Σίγουρα, έρχονται στιγμές που όλες μας αισθανόμαστε αισθήματα όπως η απογοήτευση να μας καταβάλουν. Ακριβώς για αυτές τις ημέρες υπάρχει η ομιλία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Triump Talks.

Ειλικρινής όπως πάντα, η ηθοποιός σου υπενθυμίζει πως χρειάζεται να έχεις πίστη και εμπιστοσύνη στη ζωή, αγκαλιάζοντας κάθε τι που έρχεται στον δρόμο σου. Άλλωστε όλες οι εμπειρίες της ζωής σου σε καθιστούν τόσο ξεχωριστή, τόσο μοναδική.

Η ίδια αναφέρεται σε μία προσωπική της ιστορία, όπου μετά από μία επαγγελματική ατυχία, ήρθε στον δρόμο της ο ρόλος που καθιέρωσε την καριέρα και την προσωπικότητα της. "Όταν θέλουμε κάτι και πιστεύουμε πως αυτό είναι το σωστό για εμάς και μας έρχεται κάτι άλλο, χρειάζεται να το βλέπουμε με αγάπη και όχι να το απορρίπτουμε. Για κάποιο λόγο έχει έρθει στη ζωή μας”.

Και αν αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου την αρνητικότητα της καθημερινότητας, η απάντηση είναι απλή και τη γνωρίζεις ήδη και εσύ. Ένα φιλί και ένα σ' αγαπώ από τους αγαπημένους σου ανθρώπους είναι αρκετά για να καταλάβεις τι είναι σημαντικό και τι όχι. Κάθε αλλαγή άλλωστε, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει εξαρχής, δεν γνωρίζεις τη μαγεία που μπορεί να κρύβει. "Η μεγάλη συνειδητοποίηση είναι ότι οι αλλαγές που μοιάζουν με εμπόδια είναι στην πραγματικότητα μεταμορφωμένα θαύματα. Είναι αυτά που χρειάζεται να συμβούν για να έρθει η εξέλιξη μας. Η σταθερότητα είναι κάτι που δεν οδηγεί πουθενά. Φυσικά μας κάνει να αισθανόμαστε ασφάλεια αλλά η αλήθεια είναι πως ο,τιδήποτε χρειαζόμαστε είναι στην απέναντι πλευρά της ασφάλειας”.

Παρακολούθησε την ομιλία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου ΕΔΩ.

Μπεκατώρου: "Όσο ψηλά κι αν φτάσεις, πάντα θα περάσεις από κάποιες δυσκολίες"

"Η ίδια η ζωή είναι σαν κύμα. Σίγουρα αυτές οι διακυμάνσεις δεν είναι ευχάριστες. Ειδικά όταν από το επάνω πας στο κάτω, ενώ το αντίστροφο σου προκαλεί μία μεγάλη ευχαρίστηση”.

Μία γυναίκα με τεράστια δύναμη ψυχής, η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μιλά για τις μεγάλες αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της ως γυναίκα, αθλήτρια, μητέρα. Η ομιλία της είναι ήδη διαθέσιμη στο Triumph Talks, όπου περιγράφει πόσο πολύ μπορεί να σε επηρεάσουν κάποιον οι αλλαγές εάν έχει αποφασίσει πως καμία αλλαγή δεν έχει τον ρόλο του εμποδίου. Ακριβώς έτσι τις αντιμετωπίζει και η Μπεκατώρου.

Όταν μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 τα φώτα έσβησαν, όταν οι πόρτες έκλεισαν, η ίδια αποφάσισε πως θα καταφέρει να κάνει ό,τι έχει ονειρευτεί, ό,τι έχει βάλει στο νου της.

"Έτσι έρχεται η στιγμή της αλλαγής που πρέπει να δεχτείς και δεν είναι καθόλου εύκολη όταν έχεις φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο”. (...) "Όσο ψηλά κι αν φτάσεις, πάντα χρειάζεται να περάσεις από κάποιες δυσκολίες για να εξελιχθείς και να περάσεις στην επόμενη φάση. Πολλές φορές δεν είναι διατεθειμένοι κάποιοι να σου δώσουν ευκαιρίες για να το κάνεις αυτό με ευκολία. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα”.

Η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρεται και στη μεγαλύτερη αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή μίας γυναίκας, τη μητρότητα και πως τότε συνειδητοποίησε πως κανένα πρόβλημα όσο ανυπέρβλητο κι αν μοιάζει δεν είναι ικανό για να υποσκιάσει τη δύναμη και την ευτυχία που νιώθεις όταν αντικρίζεις τα παιδιά σου.

Παρακολούθησε την ομιλία της Σοφίας Μπεκατώρου ΕΔΩ.

Οι επόμενες ομιλίες που δεν πρέπει να χάσεις

Μετά την Πηνελόπη Ανασταστοπούλου και τη Σοφία Μπεκατώρου, ακολουθούν οι εμπνευστικές ομιλίες από τις υπέροχες Μυρτώ Κάζη, Ζέτα Δούκα, Τάμτα και Μάντη Περσάκη, που σίγουρα δε θέλεις να χάσεις. Κι οι έξι γυναίκες, βεβαίως, που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να ακολουθήσουν την πορεία που είχαν ονειρευτεί, θα σε βοηθήσουν να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Μιλώντας για τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν, τις δυσκολίες που τις έκαναν να πιστέψουν πως δεν θα μπορέσουν να τα καταφέρουν, δίνουν τη σκυτάλη σε όλες τις γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αντλήσουν έμπνευση από εκείνες και να αγαπήσουν τον εαυτό τους, αγκαλιάζοντας όλες τις αλλαγές στη ζωή τους.

"Η ζωή είναι σαν κύμα" |  Πώς αγκάλιασαν τις αλλαγές στη ζωή τους 6 διάσημες γυναίκες

Μέσα από τα βίντεο στο triumphtalks.gr και τις Triumph Talks –Embrace Change, οι έξι γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, για το πώς τις αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη και για το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας, αντιμετωπίζοντας θετικά την κάθε αλλαγή.

Συνεπώς, η Triumph σου υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αγαπήσεις τις αλλαγές στο σώμα, την ψυχολογία, τις σχέσεις ή την καριέρα σου, αντιμετωπίζοντας τες ως κομμάτι της εξέλιξης σου.

Το πρόγραμμα των Triumph Talks –Embrace Change

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

PINELOPI

Η ομιλία της είναι ήδη διαθέσιμη στο triumphtalks.gr

Σοφία Μπεκατώρου

bekatoru

Η ομιλία της είναι ήδη διαθέσιμη στο triumphtalks.gr

Μυρτώ Κάζη

myrto

Η ομιλία της θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Μαίου στο triumphtalks.gr

Ζέτα Δούκα

Zeta Douka

Η ομιλία της θα είναι διαθέσιμη από τις 25 Μαΐου στο triumphtalks.gr

Τάμτα

tamta

Η ομιλία της θα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουνίου στο triumphtalks.gr

Μάντη Περσάκη

mandy

Η ομιλία της θα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουνίου στο triumphtalks.gr

Ακολούθησε την Triumph στα social media

Facebook www.facebook.com/TriumphGR

Instagram www.instagram.com/triumphlingerie

Youtube www.youtube.com/user/triumphlingerie

Τα κομμάτια της Fit Smart συλλογής που θα σε βοηθήσουν να αγαπήσεις περισσότερο το σώμα σου

Μία επιπλέον αφορμή για να αλλάξεις το mindset σου, να αγαπήσεις τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και να τις αντιμετωπίσεις ως εξέλιξη και ευκαιρία για νέες εμπειρίες είναι η νέα σειρά εσωρούχων Fit Smart της Triumph. Η εταιρεία έχει συνδυάσει υψηλή ποιότητα και σύγχρονες τεχνικές με σκοπό να δημιουργήσει ένα σουτιέν που μπορεί να φορέσει κάθε γυναίκα, κάθε στιγμή της ημέρας, σε κάθε περίσταση.

Χάρη στη 4D τεχνολογία και στην στήριξη που προσφέρει το Fit Smart σουτιέν θα νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας είτε βρίσκεσαι στο γραφείο είτε σε κάποια έξοδο με τις φίλες σου είτε γυμνάζεσαι. Ο λόγος είναι πως το σουτιέν προσαρμόζεται επάνω στο σώμα σου, το αγκαλιάζει και έτσι θα γίνει ο καλύτερος φίλος της καθημερινότητας σου.

Σουτιέν Fit Smart Triumph

Σουτιέν Fit Smart Triumph

Σουτιέν Fit Smart σε μαύρη απόχρωση Triumph

Σουτιέν Fit Smart σε μπεζ απόχρωση Triumph

Σουτιέν Fit Smart σε πετρόλ απόχρωση Triumph

Σουτιέν Fit Smart Triumph

Σλιπάκι Fit Smart Triumph

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ