Follow us

Θα γίνεις νονά το καλοκαίρι; 5 tips για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου

Όλα όσα χρειάζεται να προσέξεις στην εμφάνισή σου.

street style Pixel Formula

Το καλοκαίρι ξεκινά, τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 χαλαρώνουν και εμείς ξεκινάμε να επιστρέφουμε σε μία κανονικότητα. Αυτό σημαίνει πως εκτός από προσκλήσεις σε εξόδους και τριήμερα με φίλους, θα ξεκινήσουν να καταφτάνουν προσκλητήρια και e-mails για βαφτίσεις και γάμους. Εάν φέτος βέβαια ανήκεις στην κατηγορία όσων θα καλέσουν φίλους και συγγενείς σε κάποιο τέτοιο μυστήριο, τότε οι παρακάτω στιλιστικές συμβουλές θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώσαμε πέντε styling tips για εσένα που πρόκειται να γίνεις νονά φέτος το καλοκαίρι, τα οποία θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά το look σου για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα.

Τι σου προτείνουμε;

#1

"Τι να φορέσω;”

Εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε μία και μοναδική συμβουλή λίγο πριν επιλέξεις τα ρούχα σου για το μυστήριο είναι η άνεση. Σκέψου δηλαδή πως θα κρατάς το μωρό αγκαλιά για αρκετή ώρα, θα το ντύσες και θα κάνεις διάφορες κινήσεις κατά τη διάρκεια της βάφτισης. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να επιλέξεις ένα ρούχο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και θα σου προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Απέφυγε τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία σίγουρα θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ