Follow us

Οι πιο κομψές flat μπαλαρίνες που μπορείς να αγοράσεις τώρα

Τα νέα σχέδια που ξεχωρίζουν από τη SS21 συλλογή Pretty Ballerinas.

MissBloom TEAM
Pretty Ballarinas Courtesy of Pretty Ballarinas

Το όνομα τους Pretty Ballerinas δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτικό αυτού που πρεσβεύουν: ένα brand που φιλοξενεί υψηλής αισθητικής, άνετες και ποιοτικές μπαλαρίνες. Και η νέα συλλογή για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 έρχεται να μας συστήνει νέα, συναρπαστικά σχέδια που αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Εξάλλου, αυτή είναι η εποχή που φοράμε διαρκώς τις αγαπημένες μας μπαλαρίνες και μάλιστα η φετινή σεζόν της έχει αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες τάσεις. Η αναζήτηση, λοιπόν, για τα ζευγάρια που θα προσφέρουν elevated στιλ στις εμφανίσεις σας οφείλει να ξεκινήσει από τη συλλογή Pretty Ballarinas.

Οι πιο κομψές flat μπαλαρίνες που μπορείς να αγοράσεις τώρα

Η Spring-Summer ‘21 συλλογή

Η νέα συλλογή είναι αφιερωμένη στην πόλη και τις γυναίκες που ζουν και εργάζονται σ' αυτή. Από τα βήματα που χρειάζεται να διανύσουν καθημερινά για να πάνε στη δουλειά τους μέχρι τις χαλαρές βόλτες στους δρόμους και τα πάρκα, η πόλη ακόμα και στη διάρκεια του ζεστού καλοκαιριού φροντίζει πάντα να εκπλήσσει με τη φιλοξενία της και τη ζωντάνια της.

Οι μπαλαρίνες Rosario, Ella, Shirley, Marilyn και Kristen, με την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους και τους συνδυασμούς των χρωμάτων τους, έρχονται να γίνουν η καλύτερη συντροφιά.

Courtesy of Pretty Ballerinas

Οι μπαλαρίνες της νέα συλλογής

Στη συλλογή θα βρείτε υπέροχες μπαλαρίνες σε leopard, zebra και snake prints, που θα γίνουν πρωταγωνίστριες στις safari-like εμφανίσεις σας. Το ανάγλυφο snake pattern στην Ella και τη Rosario είναι διακοσμημένο με έντονα χρώματα, διακοσμητικά, φιόγκους και φουντίτσες. Το leopard print εμφανίζεται σε pony δέρμα στο μοντέλο Rosario και σε λουστρίνι στην Ella.

Στις εμφανίσεις της πόλης επιστρέφουν, βεβαίως, και οι κλασικές Pretty Ballerinas: Rosario σε καπιτονέ δέρμα με napa ραφές και Ella σε napa δέρμα και λουστρίνι στο μπροστινό μέρος για έξτρα ανθεκτικότητα. Οι διαχρονικές κι εμβληματικές μπαλαρίνες ανανεώνονται με το μπροστινό μέρος να ενισχύεται μ' αυτό του κλασσικού παπουτσιού ενός χορευτή μπαλέτου κι έτσι η Kristen παρουσιάζεται με leopard print με σχήμα V που εμπνέεται από το επαγγελματικό μπαλέτο.

Courtesy of Pretty Ballerinas

Pretty Ballerinas x Jenny Walton

Η Pretty Ballerinas, όμως, έχει μία ακόμα έκπληξη γι' αυτή τη σεζόν: παρουσιάζει την πρώτη της συνεργασία με την εικονογράφο, συλλέκτη μόδας και διευθύντρια μόδας του The SARTORIALIST με έδρα τη Νέα Υόρκη, Jenny Walton. Αναγνωρισμένη για το αινιγματικό της χαμόγελο και την αίσθηση του στιλ της, η Jenny Walton είναι η τέλεια brand ambassador με τη γυναικεία και μοντέρνα εμφάνισή της, αλλά και με τις φρέσκες πινελιές μόδας που προτείνει.

Courtesy of Pretty Ballerinas

*Ανακαλύψτε τη συλλογή Pretty Ballarinas στα καταστήματα του ομίλου Digalakis

Καταστήματα Digalakis
Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5
Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6
Digalakis Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000
www.digalakis.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ