Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η "μαγική" παντελόνα που έκρυψε τελείως τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

To πιο στιλάτο outfit που σχεδόν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι βρίσκεται στον 9ο μήνα.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μπει αισίως στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ακόμα και λίγες ημέρες πριν γεννήσει εξακολουθεί να δημιουργεί τα πιο στιλάτα outfits. Το καλύτερο; Έχει γίνει expert στο να καταφέρνει να καμουφλάρει την κοιλιά της με τις επιλογές των ρούχων της, από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της μέχρι (ακόμα) και σήμερα.

Νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου η ίδια δημοσίευσε με μια φωτογραφία στον Instagram λογαριασμό της το outfit που φόρεσε στη βόλτα της και δεν μπορούσαμε να κρύψουμε την έκπληξή μας όταν διαπιστώσαμε ότι η κοιλιά της, παρότι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν φαινόταν καθόλου.

Είσαι έγκυος; Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την παντελόνα που θα φορέσεις και μετά την εγκυμοσύνη

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή μανούλα φορούσε ένα λευκό, κοντό top και μια φλοράλ παντελόνα σε μπλε και μπεζ αποχρώσεις από τη δική της σειρά ρούχων του brand Project Soma. Η (πολύ μακριά) παντελόνα ήταν εφαρμοστή στη κοιλιά και στα πόδια κάνοντας μεγάλη καμπάνα από τα γόνατα και κάτω. Πώς τα κατάφερε λοιπόν και έκρυψε την κοιλίτσα της;

Ακόμα και η ίδια αστειεύτηκε, λέγοντας πως η παντελόνα της είναι "μαγική" - κάνοντας swipe left όμως μπορείς ξεκάθαρα να τη διακρίνει στη τρίτη φωτογραφία, όπου η ηθοποιός ποζάρει στο πλάι.

Δες το look της ηθοποιού:

Loading...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα απόλυτα άνετο ρούχο που ταυτόχρονα δείχνει πολύ κομψό και κολακεύει όλες τις σιλουέτες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ