Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το super καλοκαιρινό φόρεμα που φόρεσε στο πρώτο της ταξίδι εκτός Αθηνών

Κομψό, άνετο και βολικό, κολακεύει κάθε σιλουέτα - είτε είσαι έγκυος, είτε όχι.

Χριστίνα Μπόμπα Npd Photo Agency

Πρώτη μέρα ελεύθερων μετακινήσεων η χτεσινή, με πολλούς Αθηναίους να ταξιδεύουν σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα, με σκοπό να χαλαρώσουν και να ξεσκάσουν από το πολύμηνο lockdown.

Ανάμεσά τους και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, που επέλεξαν ένα μαγευτικό μέρος στην Πελοπόννησο για να περάσουν το σαββατοκύριακό τους, παρέα με τους κουμπάρους τους.

Χριστίνα Μπόμπα | Με άνετο μαύρο φόρεμα σε δείπνο με τον Σάκη Τανιμανίδη

Και μπορεί η μέλλουσα μανούλα να βρίσκεται λίγο μόλις καιρό πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους, πάντα όμως καταφέρνει να δείχνει όμορφη και κομψή, με ό,τι κι αν φορέσει.

Έτσι κι αυτή τη φορά, επέλεξε ένα αρχαιοελληνικού στιλ midi φόρεμα με έναν ώμο σε σούπερ καλοκαιρινό, φούξια χρώμα, που θύμιζε τόσο πολύ διακοπές και θάλασσα που μας ταξίδεψε αμέσως σε μέρη μακρινά. Το συνδύασε με μαύρα φλατ σανδάλια και το όλο outfit φάνταζε τόσο άνετο και βολικό, που νομίζουμε ότι με ένα τέτοιο φόρεμα θα βγάλουμε κι εμείς όλο το καλοκαίρι, τι λες;

Δες το look της Χριστίνας Μπόμπα:

Loading...

H λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά; Το τζιν oversized μπουφάν που έριξε από πάνω, το οποίο "προσγείωνε" το look κάνοντας το casual και χαλαρό, κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Χριστίνα Μπόμπα | Το super καλοκαιρινό φόρεμα που φόρεσε στο πρώτο της ταξίδι εκτός Αθηνών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ