Follow us

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις φέτος όταν επιλέξεις τα μαγιό του καλοκαιριού

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές επιλογές.

magio iStock

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσεις τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία σε παραλίες και κοντινούς προορισμούς. Φυσικά, ανυπομονούμε και μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα φτιάξουμε βαλίτσες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και θα απολαύσουμε χαλαρές στιγμές δίπλα στο κύμα. Πρωταγωνιστές σε αυτά τα όνειρα είναι φυσικά τα μαγιό που θα φορέσουμε σε παραλίες και πισίνες.

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου όμως, χρειάζεται να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες κάθε φορά που επιλέγουμε μαγιό ώστε να τα αποφύγεις.

#1

Δώσε βάση στις ανάγκες του σώματος σου

Η πιο βασική και σημαντική συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι σίγουρα αυτή. Το μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και εάν θέλεις να νιώθεις άνετα και ο εαυτός σου στην παραλία θα πρέπει να το επιλέξεις σωστά και με βάση το σωματότυπο σου. Εάν είναι curvy προτίμησε ένα μαγιό που αγκαλιάζει και κολακεύει τις καμπύλες σου και εάν έχεις μεγάλο στήθος, επένδυσε σε ένα μαγιό που σου προσφέρει την απαραίτητη στήριξη. Όποιος κι αν είναι ο τύπος της σιλουέτας σου σίγουρα μπορείς να βρεις το τέλειο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Extra Tip

Ευτυχώς για όλες μας, πλέον αρκετά brands προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξεις διαφορετικό νούμερο για το τοπ και το σλιπ του μπικίνι σου, ώστε να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου. Προτίμησε τα.

#2

Τύπος διακοπών

Εάν σου αρέσει να περνάς τις καλοκαιρινές σου διακοπές, χαλαρώνοντας σε μία ξαπλώστρα τότε όποιο μαγιό κι αν φορέσεις θα είναι τέλειο για εσένα. Σε περίπτωση όμως που σου αρέσουν τα extreme sports ή αθλήματα όπως το beach volley, χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή του μαγιό. Χρειάζεσαι δηλαδή ένα μαγιό που θα καλύπτει σωστά το σώμα σου, θα σου προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και ελευθερία κινήσεων όσο απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές σου δραστηριότητες χωρίς να φοβηθείς για "ατυχήματα".

#3

Ξέχνα τα στιλιστικά κλισέ

Κάποτε πιστεύαμε πως τα ολόσωμα μαγιό είναι πολύ κλασικά και τα φορούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Ευτυχώς για όλες μας, αυτό είναι απλώς ένα κλισέ που πλέον δεν ισχύει. Σε e-shops και καταστήματα θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από ολόσωμα μαγιό, που είναι σούπερ sexy και θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου με τον καλύτερο τρόπο. Αντίστοιχα, εάν πιστεύεις πως τα μπικίνι δεν ταιριάζουν στην curvy σιλουέτα σου, θα πρέπει σίγουρα να το ξανασκεφτείς, αφού πλέον τα brands δημιουργούν μαγιό που ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς σωματότυπους και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα στην παραλία.

#4

Λάθος νούμερο

Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε οι γυναίκες τόσο στα ρούχα όσο και στα μαγιό. Για να πετύχεις ένα κομψό αποτέλεσμα στην παραλία θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επιλογή του μαγιό και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στο νούμερο που θα προτιμήσεις. Μην επιλέξεις τυφλά το νούμερο που φορούσες στο περσινό μαγιό, κάνε δοκιμές και πειραματίσου. Κάθε χρόνος που περνά, το σώμα σου αλλάζει και χρειάζεται να προσαρμόζεσαι. Επίσης, οι γραμμές των μαγιό διαφέρουν σε κάθε brand, άρα δοκίμασε ένα νούμερο μικρότερο και ένα μεγαλύτερο πριν κάνεις την τελική επιλογή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ