Follow us

Δέσποινα Βανδή | Εμφανίστηκε με ρούχο της Σοφίας Καρβέλα που έχει φορέσει και η Άννα Βίσση

Το athleisure look που φέρει την υπογραφή της κόρης της Άννας Βίσση

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή: Εμφανίστηκε με ρούχο της Σοφίας Καρβέλα NDP Photo Agency

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή μας αποδεικνύει πως είναι η βασίλισσα του athleisure look μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η Δέσποινα εμφανίστηκε με ένα navy blue σετ φόρμας, που έφερε λευκές λεπτομέρειες και ευρηματικό σκίσιμο στο παντελόνι. Πρόκειται, μάλιστα, για ένα σχέδιο της Σοφίας Καρβέλα, η οποία έχει επεκταθεί και στο χώρο της μόδας μέσα από τη δημιουργία του δικού της fashion brand, που φέρει το όνομα Wknd Nation.

Δέσποινα Βανδή | Εμφανίστηκε με ρούχο της Σοφίας Καρβέλα που έχει φορέσει και η Άννα Βίσση

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με λευκά sneakers, aviator γυαλιά ηλίου και boho-chic κοσμήματα. Το look της θα μπορέσουμε να το θαυμάσουμε και στο προσεχές "My Greece".

Η Δέσποινα, τέλος, δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει και τη θερμή σχέση που έχει διαμορφώσει με τη μητέρα της Σοφίας, την Άννα Βίσση, καθώς στα stories την επισήμανε την άλλοτε "αντίπαλό" της. Η ίδια έγραψε χαριτολογώντας πως έκλεψε τη φόρμα από τη γκαρνταρόμπα της Άννας και της πρότεινε να ζητήσει άλλη από την κόρη της, Σοφία. Το σχόλιο δεν είναι τυχαίο, καθώς και η Άννα Βίσση έχει ποζάρει με το ίδιο παντελόνι φόρμας από τη συλλογή της κόρης της.

Η Δέσποινα Βανδή με το athleisure look που φέρει την υπογραφή της Σοφίας Καρβέλα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ