Follow us

Τα αθλητικά που μπορείς να φορέσεις με κάθε σύνολο σου

5 προτάσεις που θα σε κρατήσουν κομψή και άνετη κάθε ώρα της ημέρας σου

Τα αθλητικά που μπορείς να φορέσεις με κάθε σύνολο σου Splash/Ideal Images

Αν κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στις εμφανίσεις και τις στιλικές επιλογές των τελευταίων μηνών θα δούμε πως ένα συγκεκριμένο κομμάτι υποδημάτων μας κράτησε συντροφιά -και δεν το περιμέναμε. Ο λόγος για τα sneakers!

Tο συγκεκριμένο είδος παπουτσιών φαίνεται πως έδωσε το παρών περισσότερες φορές από αυτές που περιμέναμε ή είχαμε συνηθίσει. Άλλωστε, ανάμεσα σε δύο κατ' οίκον περιορισμούς το στυλ μας -ακόμα και αυτό του γραφείου- έχει αλλάξει και η βαρύτητα του έχει μεταφερθεί προς την πιο καθημερινή αισθητική και τις άνετες γραμμές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι λιγότερο κομψές οι εμφανίσεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτή της athleisure τάσης στο styling είναι και τα αθλητικά παπούτσια, που πλέον φοράμε σε κάθε μετακίνηση μας. Ακόμη και μετά το τέλος της καραντίνας συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες επιλογές μας. Βέβαια σε αυτό βοηθούν και οι trendsetters των social media, που μας δείχνουν τη στιλιστική ευελιξία τους: Τα βλέπουμε να συνδυάζονται με power suits στο γραφείο, με bodycon φορέματα στην έξοδο και με κάθε denim σύνολο.

Οι επιλογές και οι ιδέες είναι, έτσι, ανεξάντλητες και τα αθλητικά υποδήματα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στη γκαρνταρόμπα μας. Για αυτό και ήρθε η ώρα να διευρύνεις τη συλλογή σου και να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι πέρα από εκείνο που προορίζεται για τη γυμναστική σου. Άλλωστε, τα αθλητικά brands έχουν πληθώρα σχεδίων, που καλύπτουν κάθε ώρα της ημέρας, οπότε σίγουρα θα βρείς το ιδανικό για εσένα και το στυλ σου.

Τα sneakers που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε έξοδο

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα sneakers, που θα απογειώσουν κάθε εμφάνιση σου και θα σε συνοδεύσουν σε αμέτρητες περιστάσεις.

Sambarose Shoes, Adidas

Chuck Taylor All Star Eva Platform Foundation OX, Converse

NPC 2 Shoes, Reebok

Stan Smith Primeblue Shoes, Adidas

Λευκά Sneakers Nine West, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ