Follow us

4 απαραίτητοι κανόνες για το καλοκαιρινό styling από τις Παριζιάνες

Έχουν γεννηθεί με έμφυτη την ανεπιτήδευτη κομψότητα

4 απαραίτητοι κανόνες για το καλοκαιρινό styling από τις Παριζιάνες Splash/Ideal Images

Είναι κοινό μυστικό πως οι Γαλλίδες και δη οι Παριζιάνες νιώθουν διαφορετικά τον παλμό της μόδας. Φημίζονται, άλλωστε, για το ιδιαίτερο στυλ τους, που χαρακτηρίζεται από μία ανεπιτήδευτη κομψότητα και χαλαρότητα.

Μία σύντομη περιήγηση στα social media τους φτάνει για να σε πείσει πως είναι οι σπεσιαλίστες του στυλ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως η Γαλλία είναι η γενέτειρα των μεγαλύτερων σχεδιαστών και των πιο εμβληματικών οίκων που καθόρισαν τη σύγχρονη μόδα.

Έτσι, θα ήταν εύλογο να ανατρέξουμε στο προσωπικό τους στυλ και τις εμφανίσεις τους για να παρατηρήσουμε πως καταφέρνουν να μένουν τόσο κομψές ακόμα και τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Το μυστικό τους ξετυλίγεται γύρω από τα κομμάτια κλειδιά της γκαρνταρόμπας τους, τα οποία έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την απλότητα, την άνεση και την καλαισθησία και τα συνδυάζουν με μεγάλη μαεστρία.

Για να δημιουργήσεις και εσύ αντίστοιχες εμφανίσεις συγκεντρώσαμε 4 "χρυσούς" κανόνες από το καθημερινό στυλ των Παριζιάνων και στους παρουσιάζουμε παρακάτω!

Οι Παριζιάνες δίνουν μαθήματα κομψότητας

Πειραματίσου με το λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα κομμάτι με μεγάλη στιλιστική ευελιξία και διαχρονικό χαρακτήρα, που δεν περιορίζεται ούτε από τις καιρικές συνθήκες ούτε από τις τάσεις. Για αυτό και μπορείς να επενδύσεις σε ένα και να το συνδυάσεις με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου: Μπορεί να το φορέσεις πάνω ή και μέσα από το φόρεμα σου, ως cropped top, με τα biker shorts, σαν oversized φόρεμα, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Loading...

Φόρα χρώμα

Οι Παριζιάνες ξέρουν πως τα χρώματα σε μία εμφάνιση παίζουν σημαντικό ρόλο, για αυτό επιλέγουν εκείνα που τις κολακεύουν περισσότερο, αλλά και αυτά που προκαλούν τα πιο έντονα συναισθήματα. Μην το σκέφτεσαι και πολύ, επέλεξε κομμάτια που αναδεικνύουν τα χρώματα των χαρακτηριστικών σου και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Loading...

Μην σε φοβίζουν τα prints

Δεν γίνεται να έρθει το καλοκαίρι και να μην φορέσεις prints... Άλλωστε, οι Παριζιάνες τα λατρεύουν και όχι αδίκως, αφού απογειώνουν κάθε σύνολο. Αν δεν νιώθεις ιδιαίτερα σίγουρη για αυτά, μπορείς να επενδύσεις σε μικρότερα κομμάτια, όπως ένα τοπάκι ή ακόμα και κάποιο αξεσουάρ, για να πειραματιστείς με την ιδέα των μοτίβων. Πάντως για αυτή τη season τα tropical και τα φρουτώδη prints αποτελούν μεγάλη τάση.

Loading...

Επένδυσε σε ένα αέρινο καθημερινό φόρεμα

Θα δυσκολευτούμε πολύ να βρούμε μία Παριζιάνα, που να μην έχει τουλάχιστον ένα αέρινο φόρεμα με ρετρό print στη γκαρνταρόμπα της. Για εκείνες αποτελούν βασικά κομμάτια, αφού μπορούν να τα αξιοποιήσουν σε day-to-night σύνολα, χωρίς να δαπανήσουν αρκετή ώρα στη δημιουργία τους. Επένδυσε, λοιπόν, σε ένα που να ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σου στυλ και δημιούργησε τόσο καθημερινά outfits όσο και βραδινά. Plus, ένα φόρεμα είναι μία δροσερή επιλογή για τις ημέρες, που η θερμορκασία "χτυπάει" κόκκινο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ