Follow us

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν επέτειο | Οι πιο stylish στιγμές τους

Οι πιο κομψές εμφανίσεις του ζευγαριού

Τρία χρόνια από τον royal γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι Splash/Ideal Images

Στις 19 Μαΐου του 2018 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή, που άφησε εποχή και σήμερα γιορτάζουν -σε χαμηλό προφίλ- την τρίτη επέτειο τους.

Σύμφωνα με ξένα ρεπορτάζ, ο γάμος κόστισε πάνω από 40 εκατομμύρια λίρες, ενώ την παρακολούθησαν 29,19 εκατομμύρια άνθρωποι τηλεοπτικά. Στην τελετή, που έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Κάστρου του Ουίνδσορ, παρευρέθηκαν πάνω από 1.000 άτομα, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισαν επιφανείς προσωπικότητες και celebrities.

Τα γαμήλια looks της Μέγκαν που άφησαν εποχή

Φυσικά όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, το οποίο και δεν απογοήτευσε τους λάτρεις της μόδας και της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ίδια είχε επιλέξει ένα απλό, κομψό και επιβλητικό φόρεμα, που έφερε την υπογραφή της Βρετανίδας Κλερ Γουέιτ Κέλερ, την τότε καλλιτεχνική διευθύντρια του γαλλικού οίκου μόδας Givenchy. Δεν είχε καμία υπερβολή το σχέδιο, κάτι που εξέπληξε θετικά το κοινό αφού όλοι περίμεναν από την Αμερικανίδα ηθοποιό πως θα επέλεγε δαντέλες και περίτεχνες επενδύσεις. Η Μέγκαν φρόντισε να αποτίνει φόρο τιμής στη βασιλική οικογένεια, σχεδιάζοντας στο πέπλο της 55 λουλούδια που συμβόλιζαν τις χώρες της Κοινοπολιτείας των Εθνών. Η ίδια κράτησε εξίσου απλό και το μακιγιάζ της αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της.

Το ίδιο εκθαμβωτική ήταν και η εμφάνιση της στη γαμήλια δεξίωση, επιλέγοντας ένα φόρεμα της Βρετανίδας σχεδιάστριας Στέλλα Μακάρτνεϊ, που έδενε στο λαιμό και η γραμμή του άνοιγε προς τα κάτω σε μια άκρως κολακευτική σιλουέτα. Η επιλογή Βρετανίδων σχεδιαστριών δεν είναι τυχαία, αφού έτσι απέτινε φόρο τιμής στη Βρετανία και τα ταλέντα της. Ουσιαστικά έδωσε το δικό της στίγμα στην διπλωματία της μόδας, μία "τέχνη" που έχει εξασκήσει πολλάκις στο παρελθόν η Κέιτ Μίντλετον.

Το απαράμιλλο στυλ της Μέγκαν και του Χάρι

Οι γαμήλιες εμφανίσεις της λειτούργησαν ως βάση για τις επόμενες, όταν δηλαδή θα εμφανιζόταν στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, εκπληρώνοντας τις βασιλικές της υποχρεώσεις. Κάθε κομμάτι που διάλεγε ήταν απλό αλλά δεν στερούταν την απαραίτητη κομψότητα.

Σε πολλές περιπτώσεις επέλεγε κομμάτια με αυστηρές γραμμές και φίνο tailoring, ενώ σε άλλες αιθέριες σιλουέτες και χρώματα, που φώτιζαν την επιδερμίδα της. Η Μέγκαν, τηρώντας πάντα το "στιλιστικό" πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας, αναβάθμισε και εκσυγχρόνισε την εικόνα της "πριγκίπισσας". Θα μπορούσαμε να πούμε, μάλιστα, πως έφερε τον αμερικάνικο αέρα του Χόλιγουντ στη βασιλική οικογένεια, όπως είχε κάνει και η Γκρέις Κέλι όταν έγινε πριγκίπισσα του Μονακό.

Η Μέγκαν είχε πάντα έναν πιο ανάλαφρο αέρα όσον αφορά το styling, όπως και ο σύζυγος της, που απέφευγε να φορά γραβάτες αφήνοντας μέχρι και τα πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου του ξεκούμπωτα στις επίσημες εκδηλώσεις τους. Οι στιλιστικές επιλογές τους, φυσικά, δεν προκαλούν έκπληξη, αφού δεν βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις της σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Για αυτό και είχαν την ευκαιρία να μας χαρίσουν μοντέρνες, καλαίσθητες εμφανίσεις παίρνοντας μικρά ρίσκα και υιοθετώντας τάσεις.

Τα σύνολα τους ήρθαν σε αντιδιαστολή με εκείνα του βασιλικού ζεύγους του Κέιμπριτζ και τις περισσότερες φορές τα ξεπερνούσαν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, που ότι και αν φορούσε η Μέγκαν γινόταν αμέσως sold out, δημιουργώντας το δικό της φαινόμενο ''Meghan Markle Effect''. Η ίδια χρησιμοποίησε, έτσι, τη μόδα για να επικοινωνήσει σημαντικά μηνύματα, όπως την προαναφερόμενη στήριξη της στη Βρετανία και τη βιομηχανία της και το σεβασμό στις παραδόσεις των πολιτισμών των χωρών, που επισκεπτόταν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με αφορμή, λοιπόν, την τρίτη τους επέτειο και το απαράμιλλο styling τους ως ζευγάρι, ξεχωρίσαμε τις πιο κομψές και αξιοθαύμαστες εμφανίσεις των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι.

Οι εμφανίσεις του ζευγαριού που ξεχώρισαν

-Στην ανακοίνωση του αρραβώνα τους η Μέγκαν φόρεσε ένα λευκό παλτό με έντονες γραμμές από το brand Line The Label.

Loading...

-Στην πρώτη εμφάνιση ως Δούκισσα του Σάσεξ η Μέγκαν φόρεσε ένα ροζ off-shoulder φόρεμα από το brand Carolina Herrrera.

Loading...

-Για την εκδήλωση του Endeavor Fund η Μέγκαν φόρεσε ένα smart κοστούμι Alexander McQueen.

Loading...

-Όταν παρευρέθηκαν στο Westminster Abbey, η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα outfit εξολοκλήρου Amanda Wakeley.

Loading...

-Από τις εμφανίσεις της φαίνεται πως η Μέγκαν λατρεύει το πράσινο χρώμα και ειδικά την απόχρωση που έχει το P.A.R.O.S.H φόρεμα στην εν λόγω περίσταση.

Loading...

-Η Μέγκαν όταν παρευρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου δημιούργησε μία απολύτως κομψή εμφάνιση με παλτό Philip Treacy και μπότες Tamara Mellon.

Loading...

-Στην επίσκεψη τους στην Αυστραλία, η Μέγκαν φόρεσε ένα Dion Lee φόρεμα.

Loading...

-Σε επίσημη εμφάνιση τους στη Αγγλία η Μέγκαν επέλεξε ένα μωβ φόρεμα Aritizia, κόκκινο παλτό Sentaler και καφέ τσάντα Gabriela Hearst.

Loading...

-Η Μέγκαν δεν φοβάται τα χρώματα, αντιθέτως τα λατρεύει. Για αυτό και επέλεξε το εν λόγω midi κίτρινο φόρεμα του Αμερικανού σχεδιαστή Brandon Maxwell.

Loading...

-Στο Albert Hall επέλεξε ένα επιβλητικό maxi κόκκινο φόρεμα με κάπα του brand Safiyaa και γόβες Manolo Blahnik σε αντίστοιχη απόχρωση.

Loading...

-Σε μία από τις τελευταίες royal εμφανίσεις τους, η Μέγκαν φόρεσε ένα σύνολο Massimo Dutti.

Loading...

-Στην τελευταία εμφάνιση τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας η Μέγκαν επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα της Victoria Beckham.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ