Follow us

Νέα κριτής του GNTM 4 | Ρίξαμε μία ματιά στο στιλ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και το βρήκαμε συναρπαστικό

Τα brands που αγαπά, η προτίμηση στο ανδρόγυνο look και τα καλοκαιρινό της looks.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Είναι μία από τις μούσες του Jean Paul Gaultier, έχει υπάρξει εξώφυλλο σε μεγάλα περιοδικά μόδας και έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι η νέα κριτής του GNTM 4, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Star. Το μοντέλο με τη μακρά πορεία στον χώρο της μόδας πρόκειται να συμπληρώσει την τετράδα των κριτών μαζί με τον Άγγελο Μπράτη,τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αγαπά τον Γιώργο Ελευθεριάδη, τον Άγγελο Φρέντζο, τον Δημήτρη Πέτρου, αλλά και τα ελληνικά brands Zeus+Dione, Di Gaia και Mohxa. Πιστεύει στη δημιουργικότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών και στην αγάπη που βάζουν σε ό,τι κι αν κάνουν. Από φωτογράφους θαυμάζει τη δουλειά του Alasdair McLellan, των Mert Alas & Marcus Pigott, της Camilla Akrans, του Steven Meisel και Bruce Weber και αγαπημένοι της designers είναι οι Saint Laurent, Commes De Garcons, Isabel Marant, Celine, Gucci, Chloe, Frame, J.W.Anderson και Sandro. Έχει ζήσει για τέσσερα χρόνια στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Λος Άντζελες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Εκτός από μία μακρά πορεία στον χώρο του modeling, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξεχωρίζει για το στιλ και την αισθητική της. Με μία επίσκεψη στο προφίλ της στο Instagram, παρατηρούμε πως αγαπά τον μινιμαλισμό και ταυτόχρονα γνωρίζει πως να δημιουργήσει mix and match σύνολα, διατηρώντας την απαραίτητη ισορροπία, επιλέγει συχνά να φορά ανδρόγυνα looks, αλλά και κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όπως το burnt orange. Όσον αφορά στα summer looks της, επιλέγει συχνά το λευκό χρώμα σε φορέματα, φούστες, τα έντονα prints σε καφτάνια αλλά και τα τζιν σορτς και φούστες. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τις στιλιστικές της επιλογές στον νέο κύκλο του GNTM.

Το στιλ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ