Follow us

10 κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην συλλογή σου και θα φοράς κάθε καλοκαίρι

Ρούχα και αξεσουάρ που δεν επηρεάζονται από τις τάσεις της μόδας.

street style Pixel Formula

Σίγουρα κάθε νέα εποχή που ξεκινά είναι στόχος κάθε γυναίκας είναι να ανανεώσει τη συλλογή και την εμφάνιση της με νέα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αυτό που ξεχνάμε όμως κάποιες φορές είναι πως το μυστικό για μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα είναι κάποια basic κομμάτια που παραμένουν αναλλοίωτα από τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Κι αν αυτά τα items τα έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου ως αδιάφορα και κάπως βαρετά, το φετινό καλοκαίρι είναι ευκαιρία για να αλλάξεις άποψη. Ποια είναι όμως αυτά τα must haves που μπορείς να αγοράσεις τώρα αλλά θα φοράς κάθε καλοκαίρι;

Summer Clothes

Εκτός από τα μαγιό, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού είναι το λευκό φόρεμα, που έρχεται να αντικαταστήσει σε πρακτικότητα και άνεση το μαύρο που φοράς όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Το λευκό φόρεμα λοιπόν μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο και την πόλη μέχρι την παραλία και τις βόλτες στο νησί.

Για τα street style σύνολα σου, θα χρειαστείς σίγουρα ένα λευκό παντελόνι που ταιριάζει με τα πάντα, ένα κοντομάνικο πουκάμισο που είναι η επιτομή του coolness, ένα floral φόρεμα που είναι πάντα επίκαιρο και ένα λινό πουκάμισο που είναι δροσερό και μπορείς να φορέσεις με τα σορτς ή τα μαγιό σου. Για τις δροσερές βραδιές στο νησί, σίγουρα θα χρειαστείς ένα τζιν μπουφάν.

Summer Accessories

Σε αυτή την κατηγορία τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Αρκεί να προσθέσεις στη συλλογή σου μία ψάθινη τσάντα που θα αντικαταστήσει την κλασική tote σου και ένα ζευγάρι flat σανδάλια που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλο το καλοκαίρι.

Τα must have κομμάτια του καλοκαιριού

Flat σανδάλια Michael Kors Καλογήρου

Λευκό φόρεμα BSB Fashion

Εμπριμέ πουκάμισο με λουλούδια ZARA

Πουκάμισο σε λινό ύφασμα Massimo Dutti

Ολόσωμο Μαγιό Camilla Calzedonia

Τζιν crop τζάκετ Lynne

Φόρεμα με δετή ζώνη H&M

Τζιν ψηλόμεσο Stradivarius

Τσάντα tote με λεπτομέρεια από μαργαρίτες Pull and Bear

Ψηλόμεσο paperbag τζιν σορτς Toi & Moi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ