Follow us

Madame Shoushou | To αγαπημένο brand κλείνει 10 χρόνια

Μέσα από μία νέα επετειακή συλλογή γιορτάζονται τα γενέθλια του madame shoushou

MissBloom TEAM
Madame Shoushou Courtesy of madame shoushou

Τα αγαπημένα madame shoushou κλείνουν 10 χρόνια και το γιορτάζουν μέσα από νέα συναρπαστικά projects.

Μία μικρή αναδρομή

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011. Τα πρώτα madame shoushou μαγιώ, άρχισαν να εμφανίζονται στις παραλίες, με τους χαρακτηριστικούς φιόγκους που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η αρχή είχε γίνει και πολύ γρήγορα οι νέες συλλογές κατακτούσαν καινούριες ντουλάπες, συρτάρια, πόλεις, νομούς και χώρες.

Φορέματα, jumpsuits, λουλούδια, ρίγες, ανοιχτές πλάτες, πουά, παλτό, φούστες, ακόμη πιο ξεχωριστά μαγιώ, αμέτρητα καινούρια σχέδια με vintage διάθεση, γεμίζουν τις στιγμές με χρώμα και εκφράζουν τη ρομαντική μας πλευρά από τότε ως σήμερα.

Τιμώντας αυτή την πορεία πραγματοποιήθηκε η επετειακή φωτογράφιση madame shoushou με τους ανθρώπους που έπαιξαν το δικό τους ρόλο σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Μέσα από μία νέα επετειακή συλλογή γιορτάζονται τα γενέθλια του madame shoushou, φέρνοντας πίσω τα αγαπημένα best-sellers που φορέθηκαν ξανά και ξανά. Μαζί με αυτή τη συλλογή, το brand ετοίμασε και την "madame shoushou: the white collection", μια σειρά από λευκά φορέματα καθώς και την παιδική σειρά "petite shoushou".

Σε αυτές τις δύο προσθήκες, θα βρείτε αυτά που θα φοράμε στις πιο ξεχωριστές στιγμές κάτω από το φως του ήλιου, μικρές και μεγάλες, για να θυμόμαστε πως μεγαλώνουμε μαζί και αλλάζουμε, αλλά η αγάπη μας για την ανεμελιά που μπορείς να φοράς κάθε στιγμή δεν αλλάζει ποτέ.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε και μια νέα επετειακή σειρά, που αποτελείται από δέκα διαφορετικές συνέργειες, κάθε μία αφιερωμένη σε ένα από τα δέκα μας χρόνια.

Madame Shoushou | To αγαπημένο brand κλείνει 10 χρόνια

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτής της γιορτής, επιστρέφουν για μία και μόνη φορά τα μαγιώ lollipop, που αγαπήθηκαν και αποτέλεσαν το εισιτήριό του brand για τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Ταυτόχρονα, το brand αποφάσισε να ντύσει τις στιγμές μας με το νέο συλλεκτικό madame shoushou άρωμα Les emotifs anonymes που είναι φτιαγμένο για κάθε shoushou εκεί έξω, και μόνο. Μαζί με αυτό, παρουσιάζει και ένα αρωματικό κερί, που έρχεται να απογειώσει τις αισθήσεις. Και τα δύο, σε συσκευασία-έκπληξη, βγαλμένη από madame shoushou όνειρα.

Madame Shoushou

Αλλά οι εκπλήξεις δε σταματούν εκεί, καθώς συνεργάστηκε με τον ιταλικό οίκο παπουτσιών Anniel, διανθίζοντας την συλλογή αυτή με επετειακά παπούτσια. Η αισθητική και η αριστοτεχνία ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Madame Shoushou

Και επειδή συνήθως στα πάρτυ που κρατάνε ώρες πάντα έχουμε κι άλλα παπούτσια μαζί, δε θα μπορούσαμε να μείνουμε χωρίς σανδάλια. Για αυτό και το madame shoushou συνεργάστηκε με τον ελληνικό οίκο παπουτσιών Vallia Gabriel, στο πλαίσιο της επετειακής του συλλογής. Συνδυάζοντας μεράκι και τέχνη, δημιουργήσαν και ένα ζευγάρια σανδάλια που θα πρωταγωνιστήσει στο καλοκαίρι μας.

Madame Shoushou

Τέλος , τους επετειακούς εορτασμούς συμπληρώνει η συνεργασία με το ελληνικό brand Ala D Astra . Ένα μοναδικό yoga mat στρώμα με χαρακτηριστικής αισθητικής shoushou pattern!

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Συντονιστείτε στο madameshoushou.com και στο instagram/madameshoushou για να παρακολουθήσετε όλα όσα ετοιμάζει το madame shoushou για να γιορτάσουμε μαζί τα δέκατά γενέθλια του.

Madame Shoushou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ