Follow us

Σου βρήκαμε το φόρεμα με το οποίο μπορείς να κάνεις και γυμναστική

Συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα για κάθε ώρα

Η Oysho λανσάρει την κολεξιόν Compressive Dress Courtesy of Oysho

Ξέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό δεν αποχωρίστηκες στιγμή τις φόρμες σου και τα αθλητικά κολάν σου. Άλλωστε, ο κατ' οίκον περιορισμός και οι εφικτές μετακινήσεις του 13033 δεν σου έδιναν το κίνητρο να φορέσεις κάτι περισσότερο από άνετα και ελαστικά κομμάτια με μαλακά υφάσματα.

Τώρα, όμως, που γυρνάμε μέρα με τη μέρα σε όλο και πιο κανονικούς ρυθμούς θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τα αγαπημένα σου αθλητικά ρούχα και να φορέσεις κάτι που να ταιριάζει σε περισσότερες περιστάσεις. Η αθλητική γκαρνταρόμπα σου, πλέον, θα περιορίζεται μοναχά στις δραστηριότητες, που σχετίζονται άμεσα με τη γυμναστική. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως χρειάζεται να θυσιάσεις την άνεση για να κερδίσεις την κομψότητα.

Τα fashion brands ήδη μετά την πρώτη καραντίνα σχεδίασαν και κυκλοφόρησαν κομμάτια, που συνδυάζουν την απαραίτητη άνεση -βασική επιδίωξη των αγορών μας- με την κομψότητα, έτσι ώστε να δημιουργούμε σύνολα που απογειώνουν την αυτοπεποίθηση και μας επιτρέπουν να κάνουμε κινήσεις, που το tailored παντελόνι ή το jean απαγορεύουν... Έτσι γεννήθηκε και η athleisure τάση του καθημερινού στυλ.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το Oysho, που όχι απλά σχεδίασε ένα άνετο ρούχο αλλά ένα κομμάτι με μεγάλη στιλιστική ευελιξία! Ο λόγος για το Compressive Dress, που μπορείς να το φορέσεις τόσο για τις street style εμφανίσεις σου όσο και για τη γυμναστική.

Θα αναρωτιέσαι, όμως, πως είναι εφικτό το Compressive Dress να ''ακροβατεί'' μεταξύ του styling και της γυμναστικής. Θα σου εξηγήσουμε αμέσως: Πρόκειται για ένα φόρεμα με ποιότητα Comfort, που έχει ως επένδυση μία εσωτερική ολόσωμη φόρμα Compressive, για να είσαι άνετη κάθε στιγμή και έτοιμη για όλες τις προπονήσεις. Το εν λόγω athleisure έχει υψηλή αντοχή, που επιτρέπει το πέρασμα της υγρασίας για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε μπλε μαρέν, κρεμ και μαύρο.

Το Compressive Dress έχει εσωτερική επένδυση ολόσωμης φόρμας.

Έχει ύφασμα Comfort στο εξωτερικό και Compressive στο εσωτερικό του

Διαθέτουν δύο εσωτερικές τσέπες: μία για το τηλέφωνο και μία για τη μπάλα του τένις, που διευκολύνει κάθε δραστηριότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ