Follow us

Το κομψό τσαντάκι από το Zara που μπορείς να κρατήσεις και πρωί και βράδυ

Συνδυάζει την απόλυτη τάση με την στιλιστική ευελιξία

Zara iStock

Ήδη από την προηγούμενη ανοιξιάτικη σεζόν είχαμε παρατηρήσει πως τα ψάθινα αξεσουάρ είχαν επικρατήσει στις πρώτες θέσει των τάσεων της μόδας. Φυσικά δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού το raffia υλικό έχει συνδεθεί στενά με το καλοκαίρι και την παραλία.

Η χρήση τους, ωστόσο, ήταν περιορισμένη στις τσάντες θαλάσσης και τις εμφανίσεις των διακοπών στα υπέροχα ελληνικά νησιά μας. Η βιομηχανία της μόδας, όμως, αποφάσισε πως θα ανανεώσει το look των raffia αξεσουάρ, παρουσιάζοντας τις πιο κομψές εκδοχές τους, που μπορείς να αξιοποιήσεις στις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές των ψάθινων αξεσουάρ για τη φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ΄21, εμείς ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο, που θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με κάθε σου σύνολο. Πρόκειται για μία κομψή τσάντα από το αγαπημένο brand, Zara.

Η εν λόγω τσάντα που σου βρήκαμε κυκλοφορεί σε ουδέτερη απόχρωση, έτσι ώστε να μη σε δεσμεύει στη δημιουργία των επόμενων συνόλων σου. Το σχέδιο της, επίσης, σου προσφέρει απίστευτη στιλιστική ευελιξία και έτσι μπορείς να την κυκλοφορήσεις τόσο στις πρωινές εμφανίσεις σου όσο και τις βραδινές, για ποτό και φαγητό. Τέλος, έχει αφαιρούμενο λουράκι, για να την κρατήσεις όπως ακριβώς σε βολεύει!

Ανακάλυψε την raffia τσάντα που δε θα αποχωρίζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Το κομψό τσαντάκι από το Zara που μπορείς να κρατήσεις και πρωί και βράδυ

Raffia τσάντα ώμου, Zara

Raffia τσάντα ώμου

Mε πτυχώσεις σε nude απόχρωση

Raffia τσάντα ώμου

Η τσάντα έχει αποσπώμενο λουράκι για να μπορείς να την κρατήσεις όπως θες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ