Follow us

Η "Cruella" πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της Havaianas

Η Havaianas επαναστατεί με τη νέα της συλλογή που έχει ως πηγή έμπνευσης τη νέα ταινία της Disney "Cruella"

MissBloom TEAM
Η νέα σειρά της Havaianas με πρωταγωνιστές τους “κακούς” της Disney Courtesy of Havaianas

H Havaianas αντλεί έμπνευση από τη θρυλική Cruella, μια από τις πιο εμβληματικές μοχθηρές πρωταγωνίστριες της Disney, για τη δημιουργία της νέας της συλλογής.

Τρία νέα μοντέλα Havaianas, που δείχνουν τη διχασμένη προσωπικότητα της Cruella, καθώς και την αγάπη της για τη μόδα θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα σε περιορισμένα κομμάτια, σε επιλεγμένα καταστήματα Havaianas και διαδικτυακά στο havaianas-store.com.

Αυτή η συνεργασία είναι μια πρόσκληση προς όλους να εκφραστούν ελεύθερα και να ανακαλύψουν την επαναστατική τους πλευρά. Δεν τέθηκαν κανόνες ή περιορισμοί κατά τη διάρκεια δημιουργίας της συγκεκριμένης συλλογής, φέροντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Το μοντέλο Top, που περιλαμβάνει σκίτσα του χαρακτήρα στη σόλα, συνδυάζει μαύρα και λευκά φαρδιά λουράκια και διακοσμητικά καρφάκια, δηλώνοντας τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς της. Το Slim μοντέλο, με τα λεπτά μαύρα λουράκια, είναι διακοσμημένο με κόκκινα, λευκά και μαύρα τριαντάφυλλα, ενώ τέλος το Flatform μοντέλο διαθέτει λεπτεπίλεπτα λευκά λουράκια με διακοσμητικά καρφάκια, καθώς και διπλή ασπρόμαυρη σόλα χαρίζοντας επιπλέον ύψος. Το μυστικό όμως κρύβεται στη δήλωση που περιλαμβάνεται πάνω στη σόλα του μοντέλου!

Η "Cruella" πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της Havaianas
Havaianas
Havaianas

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει επίσης ένα ιδιαίτερο τσαντάκι και μια crop μπλούζα, δίνοντάς τη δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση με το στυλ και τον αέρα της Cruella.

Havaianas

Η ταινία Cruella θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των σινεμά και στο Disney + στις 28 Μαΐου.

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα μοντέλα της νέας συλλογής Cruella : https://www.havaianas-store.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ