Follow us

Η Κατερίνα Λέχου μ' ένα slip dress που μπορείς να φορέσεις σε κάθε ηλικία

Η ηθοποιός σε μία άκρως θηλυκή και γεμάτη φρεσκάδα εμφάνιση.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Λέχου slip dress NDP

Η Κατερίνα Λέχου είναι μία από τις πιο κομψές Ελληνίδες ηθοποιούς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η ψηλόλιγνη κορμοστασιά της και η μεσογειακή της ομορφιά σε συνδυασμό με το καλό της γούστο έχουν ως αποτέλεσμα εμφανίσεις που αξίζουν την προσοχή γιατί πραγματικά μπορούν να χαρίσουν έμπνευση και να δώσουν τις σωστές στιλιστικές συμβουλές.

Για παράδειγμα, στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός έκανε μία εμφάνιση που απέδειξε ότι ένα slip dress μπορεί να ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Στο chic look της, που επιμελήθηκε ο stylist διασήμων Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, τη βλέπουμε να φοράει ένα μάξι σατέν slip dress, ντραμπέ στο μπούστο και με λεπτές τιράντες, σε μία καταπληκτική lime απόχρωση, πολύ καλοκαιρινή και πολύ φρέσκια.

Το υπέροχο φόρεμα ανήκει στη συλλογή 5226 της Celia Kritharioti και η Λέχου το συνδύασε με strappy πέδιλα με στρας και statement χρυσά κοσμήματα.

Η επιλογή του slip dress από την Κατερίνα Λέχου- που αυτή την περίοδο μπορείς να την απολαύσεις στο ψυχολογικό θρίλερ "42°C"- αποδεικνύει ότι ένα slip dress μπορεί να φορεθεί άνετα σε κάθε ηλικία και με τους σωστούς συνδυασμούς να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί η κάθε γυναίκα στη φάση της ζωής της όπου βρίσκεται. Επίσης, η επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος, εκτός από φρεσκάδα, κάνει σαφές το μήνυμα ότι τα έντονα χρώματα μπορούμε να τα φοράμε σε κάθε ηλικία- αρκεί να είναι κάτι που μπορούμε να υποστηρίξουμε και μας εκφράζει. Η Κατερίνα Λέχου είναι υποδειγματική σ' αυτή την περίπτωση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ