Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίζεται με παπούτσια από το αγαπημένο μας ελληνικό brand

Η παρουσιάστρια είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια Tsakiris Mallas.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Tsakiris Mallas Courtesy of Tsakiris Mallas

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια του αγαπημένου μας brand Tsakiris Mallas και φωτογραφίζεται φορώντας τα υπέροχα ζευγάρια από τη συλλογή SS21. Με φόντο το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού και ντυμένη στα λευκά σαν μια σύγχρονη Καρυάτιδα, η Ηλιάνα αποκαλύπτει τη νέα συλλογή με τα iconic υποδήματα της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίζεται με παπούτσια από το αγαπημένο μας ελληνικό brand

Η ιστορική πορεία του brand Tsakiris Mallas που ντύνει τη σύγχρονη γυναίκα από το 1969 σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της, συναντά το παρόν σε ένα μοναδικό σκηνικό, όπου κατάλληλα τοποθετημένοι καθρέπτες αντικατοπτρίζουν τα διπλά είδωλα των νέων υποδημάτων Tsakiris Mallas SS21.

Το ανεπανάληπτο φως του Αττικού ουρανού μεταμορφώνει το σύγχρονο σκηνικό σε μια ωδή για τη θηλυκότητα, όπου τα υποδήματα της νέας συλλογής Tsakiris Mallas SS21 είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές για κάθε στιγμή, ενώ βρίσκουν την απόλυτη μούσα του και εκπρόσωπο κάθε σύγχρονης γυναίκας στο πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Tsakiris Mallas

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Genevieve Majari, η νέα καμπάνια Tsakiris Mallas SS21 αποτελεί ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων και αισθήσεων όπου τα καθρεφτισμένα υποδήματα, ως σύγχρονα είδωλα μας καλούν να μυηθούμε στον συναρπαστικό τους κόσμο, ενώ το έντονο γαλάζιο του ορίζοντα και το ανεπανάληπτο ελληνικό φως δίνουν την αίσθηση της χαράς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Tsakiris Mallas

Η νέα συλλογή Tsakiris Mallas SS21 αναδεικνύει τον ανεξάρτητο και δυναμικό χαρακτήρα της σύγχρονης γυναίκας με μια πληθώρα επιλογών. Η συλλογή περιλαμβάνει ψηλοτάκουνα πέδιλα με ιδιαίτερα τακούνια σε έντονα μεταλλικά χρώματα ένα διαχρονικό συνώνυμο της πολυτέλειας για κάθε εμφάνιση. Το απόλυτο trend της σεζόν, τα chunky sandals διακοσμημένα με αλυσίδες αποτελούν το απόλυτο must have για κάθε γκαρνταρόμπα και εμφάνιση. Η συλλογή συμπληρώνεται και από δερμάτινα loafers με διακοσμητικές αλυσίδες, σε μια πληθώρα χρωμάτων και επιλογών για κάθε ώρα της ημέρας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Tsakiris Mallas

*Η νέα συλλογή Tsakiris Mallas SS21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tsakiris Mallas και online στο www.tsakirismallas.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ