Στεφανία | Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης που έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή της Eurovision

Τις μπότες της επιμελήθηκε αποκλειστικά το brand Tsakiris Mallas

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη, άφησε το κοινό έκπληκτο με τη χθεσινή της εμφάνιση, όπως επίσης και με το μοναδικό performance με το τραγούδι "Last Dance", που της χάρισε την πρόκριση στον τελικό.

H 18χρονη Στεφανία εμφανίστηκε στην σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ φορώντας μία custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, ενώ η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με knee-high μπότες από το ελληνικό brand Tsakiris Mallas. Τα υποδήματα της έφεραν snake skin print, το οποίο δημιουργήθηκε με κρυστάλλους στην ίδια απόχρωση με την ολόσωμη φόρμα της.

Όσον αφορά το bodysuit με την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, αποτελεί μία κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης. Για την ολοκλήρωση της χρειάστηκαν 2,5 μήνες. Η εμφάνιση της Στεφανίας, τέλος, απογειώθηκε με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μωβ γάντια.

Θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά την Στεφανία το Σάββατο στον τελικό της Eurovision στις 10 το βράδυ.