Follow us

#Throwback | Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision

Η τραγουδίστρια 15 χρόνια μετά θα ερμηνεύσει ξανά το "My Number One" στον τελικό της Eurovision

Έλενα Παπαρίζου

Δεκάξι χρόνια μετά από τη νίκη της στη Eurovision η επιτυχημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού για να ερμηνεύσει ξανά το ''My Number One'' αυτή την φορά στο Ρότερνταμ, στην σκηνή του Ahoy Arena.

Η Έλενα, που θα συμμετέχει μαζί με άλλους νικητές στο ''Interval Act'', θα φοράει Έφη Παπαιωάνου και θα χορέψει ξανά τη χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού στον τελικό της φετινής Eurovision.

Με αφορμή την επικείμενη εμφάνιση της εμείς θυμόμαστε όλα τα looks της στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης, την Eurovision.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου

Το 2001 η Έλενα πρωτοεμφανίστηκε στη Eurovision ως μέλος των Antique. Είχε επιλέξει μία ολόσωμη λευκή φόρμα, που της ταίριαζε γάντι.

To 2005 η Έλενα Παπαρίζου παίρνει την πρωτιά φορώντας μία δημιουργία Roberto Cavalli, κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, βάζοντας φωτιά στην σκηνή.

Την επόμενη χρονιά, το 2006, εμφανίστηκε ως επίτιμη καλεσμένη στη διοργάνωση της Eurovision στην Αθήνα. Η 'Ελενα ερμήνευσε το hit της ''Mambo'' και το νικητήριο τραγούδι ''My Number One'' φορώντας άκρως λαμπερές δημιουργίες με την υπογραφή του Roberto Cavalli.

Στην επετειακή διοργάνωση της Eurovision για τα 50 χρόνια την ίδια χρονιά, η Έλενα ερμήνευσε το ''My Number One'' και επέλεξε ένα στενό μαύρο μίνι φόρεμα.

Το 2014 η Έλενα επιχείρησε να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision με το τραγούδι '' Survivor'', φορώντας ένα σύνολο που αποτελούνταν από δερμάτινο παντελόνι και ριγέ blazer. Η ίδια τόνισε τη σιλουέτα της προσθέτωντας μία φαρδιά statement ζώνη στη μέση της.

Και φτάνουμε στη φετινή Eurovision, όπου η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στον β' ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, εμφανίστηκε φορώντας ένα μίνι φόρεμα κεντημένο με λαμπερούς λίθους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ