Follow us

Πώς θα βρεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και του sexyness

4 ''χρυσές'' συμβουλές για το dressing code του sexyness

Πώς θα βρεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και του sexyness Splash/Ideal Images

Όταν μιλάμε για sexyness, μιλάμε πρώτα από όλα για την αυτοπεποίθηση -αυτή μαζί με τον δυναμισμό μπορεί να καθηλώσει τον καθένα. Μπορεί να ακούγεται αρκετά κλισέ, όμως, η αυτοπεποίθηση είναι το βασικό ''αξεσουάρ'' κάθε εμφάνισης.

Βέβαια μπορείς να είσαι και sexy και μέσω την εμφάνισης σου, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα θυσιάσεις την κομψότητα σου. Για να έχεις την απαραίτητη ισορροπία στα σύνολα σου και να τραβάς την προσοχή για όλους τους σωστούς λόγους, εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω 4 ''χρυσές'' συμβουλές για το dressing code του sexyness.

Sexy + Chic | Πώς θα το πετύχεις

Αρχικά πρέπει να ξέρεις πως όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι μικρές πινελιές είναι αυτές που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Αν, λοιπόν, φοράς συχνά πουκάμισα φρόντισε τα πρώτα κουμπιά -μέχρι ενός σημείου- να είναι ανοιχτά και οι άκρες να είναι τακτοποιημένες προσεχτικά μέσα από το παντελόνι. Απέφυγε να τις δέσεις, σαν να πηγαίνεις στην παραλία, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά πιο casual και θα στερηθείς αρκετούς πόντους κομψότητας.

Loading...

Επέλεξε υφάσματα με πολυτελή και ''soft'' υφή, όπως το σατέν που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της season. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα πουκάμισο, μία slip φούστα, μία παντελόνα ή και ένα απλό midi φόρεμα φτιαγμένα όλα από το εν λόγω ύφασμα. Επίσης, ιδιαίτερα κομψό και συγχρόνως sexy είναι ο συνδυασμός τέτοιων υφασμάτων με πιο ''rough looking'', όπως το ξεθωριασμένο jean και η δερματίνη.

Loading...

Παίξε στρατηγικά με τα σημεία του σώματος, που θέλεις να αναδείξεις. Αυτό σημαίνει πως εάν επιθυμείς να κεντρίσεις την προσοχή στα πόδια σου, δεν θα επιλέξεις ταυτόχρονα και την πλάτη. Ένα πράγμα την φορά, ώστε να μην ξεφεύγει η εμφάνιση. Έτσι, θα είναι ανεπιτήδευτα και κομψά sexy, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Ακόμα, φρόντισε να επιλέγεις κομμάτια, που αναδεικνύουν τα καλύτερα σημεία της σιλουέτας σου και όχι εκείνα που σου επιβάλλουν οι τάσεις. Το στυλ, άλλωστε, έχει να κάνει με την προσωπικότητα όχι την επικαιρότητα.

Loading...

Τέλος, αν επιθυμείς να έχεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και του sexyness επέλεξε τις μονοχρωμίες! Ένα total look θα μαγνητίσει τα βλέμματα με τον πιο κολακευτικό τρόπο, ενώ η εμφάνιση σου θα είναι αξιοζήλευτα κομψή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να επιλέξεις και έντονες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο που εμπνέει δυνατά αισθήματα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ