Follow us

Adam's Shoes | Σε αυτή τη συλλογή θα βρεις όλα τα καλοκαιρινά υποδήματα που χρειάζεσαι

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, στην Adam’s Shoes θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

MissBloom TEAM
Adams's Shoes

Μέρα με τη μέρα βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο καλοκαίρι με αποτέλεσμα η γκαρνταρόμπα να γίνεται όλο και πιο δροσερή και να γεμίζει με ανοιχτόχρωμα κομμάτια, άνετες και αέρινες γραμμές όπως επίσης και αξεσουάρ για κάθε ώρα. Ανάμεσα στα τελευταία συγκαταλέγονται και τα υποδήματα, που έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Άλλωστε, η κάθε μία μας έχει σίγουρα μία μεγάλη συλλογή με κάθε λογής υπόδημα, αλλά στο τέλος δεν είναι ποτέ αρκετά!

Ειδικά τώρα που είμαστε σε μία ατέλειωτη αναζήτηση για τα καλοκαιρινά παπούτσια, που καλύπτουν άλλοτε τις καθημερινές βόλτες και άλλοτε τις βραδινές ή τις εμφανίσεις του γραφείου, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έμπνευση και καθοδήγηση. Ψάχνοντας, λοιπόν, τις ιδανικές προσθήκες στην συλλογή των υποδημάτων μας συναντήσαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του Adam's Shoes.

Ανακαλύψτε τα πιο μοντέρνα σχέδια της καλοκαιρινής σαιζόν στην Adam’s Shoes

Ανάμεσα στα νέα σχέδια του ξεχωρίσαμε τα χαμηλά δερμάτινα πέδιλα, που πρωταγωνιστούν στην άνεση, ενώ προσφέρουν ένα χαλαρό look, τις πλατφόρμες, που είναι η σταθερή αξία κάθε καλοκαιρινού outfit και φέτος θα φορεθούν πολύ και τα πέδιλα με τα μεσαία τακούνια, που μαγνητίζουν τα βλέμματα και συνδυάζονται εύκολα. Chic τόνοι, διχρωμίες, συνδυασμοί υλικών και πρωτότυπα σχέδια είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρεις στην συλλογή του Adam's Shoes και θα σε συνοδεύσουν στα καλοκαιρινά σου βήματα.

Adam's Shoes | Σε αυτή τη συλλογή θα βρεις όλα τα καλοκαιρινά υποδήματα που χρειάζεσαι
Adam's Shoes

Η Αdam’s Shoes, προσφέρει σχέδια που θα λατρέψεις, ποικιλία που ζαλίζει, στην κορυφαία ποιότητα πάντα. Τα βήματά σου φέτος θα έχουν στυλ, φινέτσα, και θηλυκότητα.

Adam's Shoes
Adam's Shoes

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο επιλεγμένο κατάστημα και ανακαλύψτε έναν κόσμο Adam’s Shoes.

Ακολουθήστε την Adam's Shoes στο facebook και στο Instagram (@adamsshoes)

Για περισσότερες πληροφορίες

www.adamsshoes.gr

Θεσσαλονίκη: 2310 682222

adams shoes logo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ