Βρήκαμε τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν και το πιο basic σύνολο

12 ιδέες για δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον στο καθημερινό σου στιλ

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ένα T-shirt και ένα blue jean θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις μέσα στην καθημερινότητα. Αποτελούν, άλλωστε, βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που μπορείς να συνδυάσεις με κάθε άλλο ρούχο. Παρ' όλα αυτά, τα σύνολα αυτή την περίοδο τείνουν να είναι κάπως πανομοιότυπα, με τα florals, τα λευκά ρούχα και τα φλατ σανδάλια να κυριαρχούν. Για να δώσεις, λοιπόν, περισσότερο ενδιαφέρον στα outfits σου θα πρέπει να επενδύσεις σε αξεσουάρ.

Πρόκειται για τα fashion items, με έντονο χαρακτήρα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν κάθε basic σύνολο. Μην ξεχνάς πως μπορούν να δώσουν την τελική πινελιά σε ένα outfit και να αλλάξουν το ''ύφος'' του, δηλαδή από casual να γίνει βραδινό προσθέτοντας λαμπερά σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Οι επιλογές όταν συζητάμε για αξεσουάρ είναι πραγματικά απεριόριστες.

Σήμερα θα εστιάσουμε, όμως, σε εκείνα, που θα προσθέσουν αμέτρητους στιλιστικούς πόντους στα καθημερινά looks σου, μετατρέποντας τις εμφανίσεις σου σε ένα αξιοζήλευτο street style αλά Lilly Collins στην επιτυχημένη σειρά του Netfix ''Emily in Paris''.

Αναβάθμισε το καθημερινό στιλ σου με αυτά τα αξεσουάρ

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα αξεσουάρ, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κομψά, μοντέρνα looks. Από τη διαχρονική raffia τσάντα, τα pop of colour σκουλαρίκια και το φουλάρι μέχρι και τα άνετα και συγχρόνως cool υποδήματα, αυτά είναι τα αξεσουάρ, που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο.

Κολιέ με τρεις αλυσίδες, H&M

Strappy σανδάλια με χαμηλό τακούνι, H&M

Εμπριμέ μεταξωτό μαντίλι, Zara

Αθλητικό καπέλο με μονόγραμμα, Zara

Γεωμετρικά σκουλαρίκια σε κίτρινη απόχρωση, Zara

Crochet τσάντα ώμου σε ουδέτερες αποχρώσεις, H&M

Κολιέ με χρωματιστές πέτρες, Helmi

Καφέ ζώνη με λουράκια, Helmi

Χιαστί καλοκαιρινή τσάντα σε λαδί χρώμα, Helmi

Γυαλιά cat eye με μεγάλους βραχίονες από ταρταρούγα και σκουρόχρωμους φακούς, Pull & Bear

Σετ με 6 δαχτυλίδια με φίδια και λεπτομέρεια από στρας, Pull & Bear

Τσάντα ώμου από ντένιμ ύφασμα, Pull & Bear