Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks με τα τοπ prints του καλοκαιριού

Οι συνδυασμοί που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου φέτος το καλοκαίρι.

kika Courtesy of Kika Official

Εάν προσπαθούσαμε να βρούμε έναν και μοναδικό λόγο που οι γυναίκες λατρεύουμε τόσο πολύ την καλοκαιρινή μόδα είναι επειδή έχει περισσότερα χαρούμενα χρώματα, αλλά και έντονα, ιδιαίτερα μοτίβα που όταν συνδυαστούν μπορούμε να δημιουργήσουμε τις πιο stylish εμφανίσεις. Ειδικά φέτος, ο κόσμος της μόδας σε προτρέπει να πειραματιστείς με το στιλ σου με διχρωμίες και mix and match σύνολα που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις όπου κι αν βρεθείς.

Για να πετύχεις τον στόχο σου, βέβαια, υπάρχουν μερικά tips και tricks που χρειάζεται να γνωρίζεις, ώστε να υπάρχει ισορροπία στα looks σου και να μη ξεφύγεις από το προσωπικό σου στιλ. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να φορέσεις τα αγαπημένα σου χρώματα και μοτίβα με μονόχρωμα κομμάτια, τα γνωστά σε όλες μας staples. Όσο έντονο ή ιδιαίτερο κι αν είναι ένα pattern πάντα θα υπάρχει ισορροπία στην εμφάνιση σου όταν το συνδυάσεις με κομμάτια σε basic αποχρώσεις.

Όσον αφορά στα prints, το διαχρονικά αγαπημένο μας floral, τα εμπριμέ που αποπνέουν έναν αέρα ανατολής, αλλά και τα σύγχρονα animal prints είναι μερικά μόλις από τα μοτίβα που πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή μόδα.

Εάν αναρωτιέσαι πως να υιοθετήσεις αυτές τις κορυφαίες fashion τάσεις και χρειάζεσαι στιλιστική έμπνευση, η νέα συλλογή της KIKA Official είναι εδώ για να σου δείξει πως να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks, επενδύοντας σωστά και έξυπνα στα κατάλληλα κομμάτια.

Οι top συνδυασμοί του καλοκαιριού μέσα από τη συλλογή της Kika Official

#1

Βασικός στόχος για να δημιουργήσεις μία επιτυχημένη εμφάνιση για το καλοκαίρι είναι να συνδυάσεις άνεση και κομψότητα. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η KIKA Official δημιούργησε σορτς σε έντονα λουλουδάτα μοτίβα με λάστιχο στη μέση, ώστε να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν το φοράς. Πώς θα το συνδυάσεις; Φυσικά με ένα λευκό top όπως αυτό της KIKA Official με τα βολάν για ένα έξτρα κοριτσίστικο αποτέλεσμα. Τέλος, η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά είναι η ψάθινη τσάντα, που είναι το απόλυτο must have για τους μήνες του καλοκαιριού.

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks με τα τοπ prints του καλοκαιριού

Copy the look

Κίτρινα γυαλιά

Ψάθινη τσάντα

Floral σορτς με λάστιχο

#2

Εάν αγαπάς τις έξυπνες αγορές, τότε τα twin sets θα είναι σίγουρα τα αγαπημένα σου. Εμείς ξεχωρίσαμε τις ψηλόμεσες παντελόνες με τα κιμονό από την καλοκαιρινή συλλογή της KIKA Official, τα οποία μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας λίγο το styling. Για τις πρωινές εμφανίσεις σου μπορείς να συνδυάσεις το set με ένα crop top σε basic απόχρωση και mules, ενώ για τις βραδινές σου εξόδους μπορείς να φορέσεις σκέτο και κλειστό το κιμονό και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό, με αέρα ανατολής και ιδανικό για κάθε σωματότυπο.

Courtesy of Kika Official

Copy the Look

Crop top

Kimono Set

#3

Ένα ακόμα must have κομμάτι που μπορείς να φορέσεις εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι το floral φόρεμα, το οποίο ανήκει στα κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της. Για έναν σούπερ σύγχρονο και stylish αποτέλεσμα, ακολούθησε το παράδειγμα των fashion influencers και συνδύασε το με λευκά ψηλοτάκουνα mules και μία τσάντα ώμου.

Courtesy of Kika Official

Copy the Look

Floral φόρεμα

Mules

Shoulder bag

#4

Φέτος το καλοκαίρι, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι γίνεται ακόμα πιο σύγχρονο, αφού χωρίζεται στη μέση και αποκτά δύο διαφορετικά χρώματα. Πώς μπορείς να το φορέσεις; Φυσικά με τα λευκά t-shirts σου.

Copy the Look

T-shirt

Παντελόνι

Μαύρα παπούτσια

Μαύρη τσάντα

#5

Μία από τις κορυφαίες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι τα animal prints και συγκεκριμένα το zebra και cow print. Δύο μοτίβα που θα προσθέσουν ένταση και χαρακτήρα στα σύνολα σου. Εάν διστάζεις να υιοθετήσεις αυτή την τάση, μπορείς να επενδύσεις σε αξεσουάρ όπως ένα bucket hat. Εναλλακτικά, εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα παντελόνι σε zebra pattern όπως αυτό από τη νέα συλλογή της KIKA Official, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με λευκό τοπ και μαύρα flat πέδιλα για τα looks αυτής της σεζόν.

Courtesy of Kika Official

Copy the Look

Jean σε zebra μοτίβο

Bucket hat

Σακίδιο πλάτης

#6

Ακολουθώντας την τάση των florals, ένα ακόμα must have κομμάτι είναι η midi φούστα που μπορείς να φορέσεις με άπειρους τρόπους. Με λευκό t-shirt και σανδάλια για τις casual εμφανίσεις σου ή με ένα funky top σε έντονο χρώμα και ψηλοτάκουνα mules στις βραδινές σου εξόδους. Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τη Fenya floral φούστα με βολάν από τη νέα συλλογή της KIKA Official.

Courtesy of Kika Official

Copy the Look

Floral φούστα

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερους συνδυασμούς στο kikaofficial.gr

Πηγή : madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ