Follow us

Τα 8 μυστικά του καλοκαιρινού στιλ της πριγκίπισσας Diana

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τον τραγικό θάνατό της, ωστόσο η Πριγκίπισσα Diana παραμένει ένα πρόσωπο αναφοράς

Diana Splash News/Ideal Image

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τον τραγικό θάνατό της, ωστόσο η Πριγκίπισσα Diana παραμένει ένα πρόσωπο αναφοράς. Τόσο το φιλανθρωπικό της έργο, το οποίο φροντίζουν να συνεχίσουν οι γιοι της, Πρίγκιπες William και Harry, όσο και οι συγκρίσεις με τις νύφες της, Kate Middleton και Meghan Markle, αλλά και αποκαλύψεις για την ταραγμένη ζωή της που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ακόμα και σήμερα (βλ. τους δόλιους τρόπους του Martin Bashir για να της αποσπάσει την πολύκροτη συνέντευξη στο BBC), η Πριγκίπισσα που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στον πλανήτη βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Το στιλ της, βεβαίως, είναι μια συζήτηση που δεν σταματά ποτέ και η επιστροφή στα looks της που ενέπνευσαν και εμπνέουν συνεχίζεται ακατάπαυστα.

Η Πριγκίπισσα Diana στη σύντομη ζωή της κατάφερε να γίνει ένα αξεπέραστο style icon, που οι εμφανίσεις της προσφέρουν άπειρα στιλιστικά tips. Η καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει εξίσου σημαντικές πληροφορίες για το καλοκαιρινό στιλ, κι όσο κι αν η ίδια προσπάθησε διακαώς να κρατήσει τις διακοπές της μία προσωπική υπόθεση, τα looks της από την παραλία ή τις διακοπές έγιναν πρωτοσέλιδα. Οι φωτογραφίες της από θερινούς προορισμούς αποκαλύπτουν το χαλαρό ύφος και την αγάπη της στα μαγιό, αλλά και τις εξαιρετικά σικ και κομψές επιλογές που έκανε για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ