Follow us

4 φλατ παπούτσια που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο

Θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση

4 φλατ παπούτσια που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο iStock

Ας το παραδεχτούμε τα υποδήματα είναι το sweet spot μας, για αυτό και είμαστε πάντα σε αναζήτηση ενός νέου ζευγαριού, που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις μας.

Ειδικά μετά από τόσους μήνες στον κατ' οίκον περιορισμό η αναζήτηση και οι επιλογές μας έχουν επικεντρωθεί στην άνεση και την ευελιξία, με σκοπό να επενδύσουμε σε ζευγάρια, που όχι απλά θα είναι κομψά αλλά θα μπορούμε με τα αξιοποιήσουμε σε αμέτρητες περιστάσεις. Τέτοια είναι τα φλατ παπούτσια, τα οποία για καιρό είχαν ένα άχαρο προφίλ. Πλέον, όμως, έχουν γίνει το επίκεντρο των τάσεων, με τους σχεδιαστές να τους προσθέτουν πολυτελείς λεπτομέρειες και οι ιέρειες του στιλ να αποδεικνύουν καθημερινά την ευελιξία τους.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις τα φλατ παπούτσια που τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις εμείς σου έχουμε τη λύση.

Αυτά είναι τα 4 φλατ υποδήματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη φέτος το καλοκαίρι

Μπαλαρίνες

Δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό και κομψό από τις μπαλαρίνες. Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παπούτσια, καθώς μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση, ενώ οι σχεδιαστές έχουν αναβαθμίσει το look τους πέρα από τα κλασικά σχέδια με τα οποία μεγάλωσες. Μυτερες, με prints και statement λεπτομέρεις, οι μπαλαρίνες θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου.

Loading...

Άνετα σανδάλια

Φυσικά και τα σανδάλια βρίσκονται στις προτάσεις μας, αφού αποτελούν το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Από τα αρχαιοελληνικά έως τα trendy chunky σχέδια, τα σανδάλια μπορούν να σε κρατήσουν άνετη, κομψή και μοντέρνα σε κάθε σου έξοδο.

Loading...

Λευκά sneakers

Πλέον τα αθλητικά δεν περιορίζονται στις δραστηρίοτητες γυμναστικής ή στο athleisure στιλ, καθώς συνδυάζονται ιδανικά μέχρι και με τα φλοράλ φορέματα. Αν ψάχνεις ένα σχέδιο, που θα σου δώσει μεγάλη στιλιστική ευελιξία, επένδυσε σε ένα λευκό ζευγάρι αθλητικών σε διαχρονικό look και είσαι έτοιμη για κάθε ώρα της ημέρας.

Loading...

Μοκασίνια

Τα κλασικά και διαχρονικά μοκασίνια αποτελούν ένα "δάνειο" από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Το συγκεκριμένο είδος είναι ιδανικό για το καθημερινό ντύσιμο αλλά και για το γραφείο. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τους, η ποικιλία των χρωμάτων τους αλλά και των δερμάτων στα οποία μπορείς να τα βρεις καλύπτει κάθε γούστο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ