Follow us

Banana Moon | Η νέα συλλογή με μαγιό καλύπτει κάθε γούστο

Στο επίκεντρο της collection κυριαρχούν οι "Banana Moon", "Couture", "Teens" και "Eco-responsible" συλλογές

MissBloom TEAM
Banana Moon | Η νέα συλλογή με μαγιό καλύπτει κάθε γούστο Courtesy of Banana Moon

Η νέα συλλογή Banana Moon SS21, πιστή στο ζωντανό, ultra-trendy και sporty-sexy χαρακτήρα του lifestyle beach brand, αποπνέει μία άκρως καλοκαιρινή διάθεση, που θα συναρπάσει κάθε Sun Girl με το casual στιλ και τις sexy πινελιές στα μαγιό της νέας σεζόν. Υψηλής ποιότητας statement μαγιό, εκλεπτυσμένα κοψίματα, boho prints, φωτεινά χρώματα, luxurious υλικά και glamorous λεπτομέρειες με μια δόση αισθησιασμού, περιγράφουν τα καινούρια κομμάτια της συλλογής.

Στο επίκεντρο της collection κυριαρχούν οι "Banana Moon", "Couture", "Teens" και "Eco-responsible" συλλογές.

Banana Moon Collection | Retro, Sexy & Casual

Η κύρια συλλογή της Banana Moon κάνει βουτιά στο καλοκαίρι του 2021 με retro vibes στα summer looks, με psychedelic & tie-dye ή tropical prints, με crop tops που φέτος επιστρέφουν δυναμικά, με ψηλόμεσα και balconett μαγιό που αγκαλιάζουν τέλεια τις γυναικείες καμπύλες και αναδεικνύουν όλους τους σωματότυπους.

Banana Moon | Η νέα συλλογή με μαγιό καλύπτει κάθε γούστο

Couture Collection | Elegant, Refined & Glamorous

Η συλλογή Banana Moon Couture ξεχωρίζει για το κομψό στιλ, που τελειοποιείται με τα άψογα ποιοτικά υλικά. Αφρικανικές επιρροές με sunny αποχρώσεις, χειροποίητα prints, σατέν υλικά, χρυσές λεπτομέρειες, δίνουν στη συλλογή σικ και λαμπερό χαρακτήρα. Τη συλλογή συμπληρώνει μια σειρά από tunics και φορέματα που θα ολοκληρώσουν με τον πιο stylish τρόπο τα beach looks!

Banana Moon collection

Teens Collection | Colorful, Cool & Fun

Αυτή τη σεζόν η συλλογή Teens εμπνέεται από τα 90s’: graphic και message prints, color block, tie-dye και υλικά με διαφορετικές υφές, κάνουν τα κομμάτια της συλλογής τα απόλυτα must-haves του καλοκαιριού! Bikini tops με floral και fruity prints ή tops με σλόγκαν που συνδυάζονται απόλυτα με πολύχρωμα και ριγέ bottoms, είναι η τέλεια αφορμή για mix&match looks!

Banana Moon Eco-responsible | Exotic, Shiny & Eco-friendly

Φανταστείτε ένα καλοκαίρι με θάλασσα, ήλιο και πράσινο. Η Banana Moon συνεχίζει να δημιουργεί ηθική μόδα, καθιστώντας προτεραιότητά της την ποιότητα και το well-being, προκειμένου να προσφέρει βιώσιμα και ποιοτικά προϊόντα. Επεκτείνει την eco-responsible συλλογή της με χρώματα που θα φωτίσουν το καλοκαίρι! Ζωντανά χρώματα, prints και λεπτομέρειες με κοχύλια, καθώς και ένας συνδυασμός εξωτικών στοιχείων και μοτίβων είναι τα χαρακτηριστικά της συλλογής, που θα δώσουν λάμψη σε κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα!

Banana Moon collection

Και επειδή life is always better at the Beach, ας κάνουμε fast forward στο καλοκαίρι, για να φορέσουμε τα new arrivals της Banana Moon!

Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές Banana Moon @Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, Ισόγειο), στο www.z-mall.gr αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Banana Moon στο Facebook και στο Instagram

Discover more @ https://bananamoon.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ