Αυτά τα πανωφόρια από τα Zara θα αναβαθμίσουν κάθε σου καλοκαιρινό look

Tο πανωφόρι είναι το πρώτο κομμάτι του συνόλου που μαγνητίζει τα βλέμματα

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Tο πανωφόρι είναι το πρώτο κομμάτι του συνόλου που μαγνητίζει τα βλέμματα και ουσιαστικά αυτό που μας παρουσιάζει, μιλώντας πριν από μας για εμάς. Έτσι, λόγω της χρηστικής του και στιλιστικής του πλευράς παίζει σημαντικό ρόλο στα σύνολα μας.

Έχεις αναρωτηθεί, όμως, πιο είναι το ιδανικό καλοκαιρινό πανωφόρι; Αυτό που θα προσθέσει τους απαραίτητους στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου, θα σου προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη και δεν θα σε ζεστάνει; Η απάντηση στην ερώτηση είναι το κιμονό, τα αέρινα πανωφόρια με τον ανατολίτικο αέρα, τα υπέροχα prints και τα έντονα χρώματα, που μας ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς -έστω και νοητά.

Τα κιμονό μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο στο street style της πόλης όσο και στο νησί ή την παραλία. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να φορεθεί πάνω από φορέματα, σορτσάκια, φούστες και jeans συνδυασμένα με κάθε λογής τοπάκι, από crop μέχρι T-shirt. Επίσης, είναι κατάλληλο και για πανωφόρι στην παραλία, πάνω από το μαγιό σου. Με τα κατάλληλα σανδάλια θα έχεις το πιο κομψό beach look!

Τα κιμονό που θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό στιλ σου

Εμείς παρακάτω σου παρουσιάζουμε 3 κιμονό από τα Zara σε προσιτές τιμές, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου και στη βαλίτσα των διακοπών σου!

Κιμονό με μακρύ μανίκι και crochet λεπτομέρεια, Zara

Μοντέρνο tie-dye φαρδύ κιμονό, Zara

Εμπριμέ κιμονό με μανίκι κάτω από τον αγκώνα και μπροστινές τσέπες patch, Zara