Follow us

10 party shoes που θα σε κάνουν να πεις "ΝΑΙ" σε όλες τις προσκλήσεις για βραδινή έξοδο

Ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ακόμα περισσότερο.

Shoes Pixel Formula

Υπάρχει ένας στιλιστικός κανόνας που λέει πως για να δημιουργήσεις μία κομψή και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, χρειάζεται να επιλέγεις πρώτα τα παπούτσια που θα φορέσεις. Εμείς ως shoe lovers, φυσικά και θα συμφωνήσουμε. Τα παπούτσια και η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού για την εκάστοτε περίσταση παίζει καθοριστικό ρόλο για το τελικό look. Αυτό σημαίνει πως τα παπούτσια μπορούν να απογειώσουν μία εμφάνιση ή να την υποβαθμίσουν. Γι'αυτό χρειάζεται να τα επιλέγεις προσεκτικά εάν θέλεις η εμφάνιση σου να είναι ολοκληρωμένη.

Όσον αφορά στις τάσεις της μόδας στα παπούτσια για το φετινό καλοκαίρι, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, αφού ο κόσμος της μόδας σου προτείνει να προσθέσεις περισσότερο χρώμα και μάλιστα έντονο. Ειδικά τα party shoes, δηλαδή τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φοράς κυρίως σε βραδινές εξόδους, το χρώμα και οι υφές που αποπνέουν πολυτέλεια, όπως το σατέν, πρωταγωνιστούν και έχουν έναν κοινό στόχο. Να σε κάνουν να μην πεις "όχι” στις προσκλήσεις των φίλων σου για βραδινή έξοδο.

Πώς να επιστρέψεις με στιλ στις βραδινές εξόδους

Τι έχουμε ξεχωρίσει;

Οι εταιρείες υποδημάτων έχουν φροντίσει όπως πάντα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των γυναικών, γεγονός που σημαίνει πως σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταιριάζει στο στιλ σου και θα σε κάνει να νιώθεις σούπερ κομψή. Εάν θέλεις τα παπούτσια σου να συνδυάζουν κομψότητα και σταθερότητα, τότε ένα ζευγάρι mules είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται, αφού ταιριάζουν τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνες ή σορτς. Τα strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα σε έντονες αποχρώσεις όπως το ροζ και το ανοιχτό πράσινο είναι επίσης must για το φετινό καλοκαίρι. Συνδυάζονται τέλεια με αέρινα φορέματα και αναδεικνύουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τα πόδια. Εάν αγαπάς τις γόβες, προτίμησε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι με σατέν υφή και σε χρώματα όπως το μοβ που σίγουρα θα αναβαθμίσει στη στιγμή το βραδινό σου look.

Τα πιο stylish ψηλοτάκουνα πέδιλα για το καλοκαίρι

Γόβες Envie Shoes

Σατέν strappy πέδιλα Envie Shoes

Mules Zara

Πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο Mango

Πλεκτό πέδιλο με τακούνι Mango

Δερμάτινο πέδιλο ZARA

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Haralas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λιλά metallic απόχρωση Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ