Follow us

5 all day outfits που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή Ellesse

Συνδυάζουν το street style με την απόδοση για ένα stylish και άνετο αποτέλεσμα.

MissBloom TEAM
elesse Courtesy of Elesse

Ο αθλητικός τρόπος ζωής πλέον έχει αλλάξει και το fitness style έχει γίνει το απόλυτο trend τόσο εντός όσο και εκτός προπόνησης. Η άνεση και η απόδοση των outfits έχουν έρθει στο απόλυτο προσκήνιο και η άνοιξη αυτή είναι ακόμα μία σεζόν που, κυρίως, θα χρειαστείς άνετα ρούχα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες σου.

Η συλλογή Ellesse Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 εμπνέεται από το στιλ εντός του γηπέδου, αλλά και το κλασικό ιταλικό στιλ εκτός του γηπέδου και αποτελείται από μοντέρνα αθλητικά είδη που ταίριαζαν στην κομψή και ιδιαίτερη αισθητική του brand.

Η Court Couture είναι η κεντρική πρόταση της μάρκας για τη σεζόν. Τιμά τις προσεκτικά σχεδιασμένες γραμμές, τα απροσδόκητα αλλά μελετημένα χρώματα και τα διακριτικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού. Αποτελείται από εκλεπτυσμένα κομμάτια που συνδυάζουν το στιλ εντός και εκτός του γηπέδου.

Τα κλασικά βασικά στοιχεία, όπως τα κολάν και τα κορμάκια στη γυναικεία συλλογή, τονίζουν τη φόρμα, μαζί με σχέδια σε μπουφάν που είναι εμπνευσμένα από τα μπλέιζερ για μια αλλαγή του αθλητικού τρόπου ζωής.

Τα είδη ένδυσης και υποδημάτων που περιλαμβάνει η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, συνδυάζουν τη στιλιστική, τεχνική και πολιτιστική ένωση μεταξύ της ραπτικής και των αθλητικών ενδυμάτων, με έμφαση στις ειδικά σχεδιασμένες αθλητικές γραμμές.

Δες παρακάτω πέντε ολοκληρωμένα outfits που εμείς ξεχωρίσαμε για άνετα, all day looks:

Η συλλογή Ellesse διανέμεται στην Ελλάδα από τη Shop & Trade. Δες την εδώ!

Πηγή: Shape.gr

elesse

elesse

elesse

elesse

elesse

elesse

elesse

elesse

elesse

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ