Follow us

Καλοκαίρι 2021 | Τα γυαλιά ηλίου που είναι τάση και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου

Αποτελούν τα hot αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τις καθημερινές σου εμφανίσεις

MCM Courtesy of MCM

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της εμφάνισης μας, καθώς προσθέτουν παραπάνω στιλιστικούς πόντους. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις έχουν την ικανότητα να αλλάζουν και τον χαρακτήρα του outfit και από ένα casual να γίνεται πιο επίσημο. Βέβαια, υπάρχουν και αυτά τα αξεσουάρ, που δεν έχουν μόνο αισθητική αξία, αλλά και χρηστική. Ο λόγος για τα γυαλιά ηλίου, που δίνουν το παρών σε κάθε εποχή και προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο, προσφέροντας παράλληλα στιλ στην εμφάνισή μας.

Οι σχεδιαστές εμβληματικών οίκων και μοντέρνων brands σχεδιάζουν πάντα μια μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου, με σκοπό να καλύψουν κάθε γούστο αλλά και να αναβαθμίσουν τα σύνολα των συλλογών τους. Όπως και με κάθε άλλο κομμάτι έτσι και στα sunglasses κάθε σεζόν επικρατούν τάσεις. Άλλοτε έχουν έναν ρετρό χαρακτήρα και άλλοτε έναν πιο μοντέρνο, ενώ από τη μόδα δεν απουσιάζουν ποτέ κλασικές και δημοφιλείς σιλουέτες

Φέτος, λοιπόν, συναντάμε στις πρώτες θέσεις των trends για τα γυαλιά ηλίου κυρίως διαχρονικές τάσεις, οι οποίες επιστρέφουν δυναμικά από το παρελθόν πιο ανανεωμένες από ποτέ. Κάνοντας μία σύντομη έρευνα ξεχωρίσαμε εκείνες, έχουν κερδίσει τη ψήφο εμπιστοσύνης των style icons και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Οι φετινές τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα λατρέψεις

Aviators: Τα γυαλιά ηλίου του πιλότου, τα γνωστά σε όλους μας aviators, αποτελούν ίσως την πιο διαδεδομένη unisex τάση στο χώρο της μόδας. Είναι απολύτως κομψά, sexy και ταιριάζουν με κάθε σύνολο. Στα σχέδια θα βρεις επίσης μεγάλη ποικιλία χωρίς να περιορίζεσαι στο κλασικό look τους. Μπορείς να δεις και τα παρακάτω aviator style γυαλιά ηλίου MCM, από τη Spring Summer 2021 eyewear συλλογή του brand, που φέρουν ζεστές καφέ αποχρώσεις, ιδανικές για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Καλοκαίρι 2021 | Τα γυαλιά ηλίου που είναι τάση και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου

Logomania: Για άλλη μία χρονιά συναντάμε τη logomania στις τάσεις της μόδας. Πρόκειται για ένα trend που λατρεύει η Gez Z και όχι αδίκως. Πλέον το μονόγραμμα των brands ανάγεται σε statement εμφάνιση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λείπει και από τις δικές σου. Ιδανικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου με super κομψό logo είναι το παρακάτω από την SS21 συλλογή MCM eyewear.

MCM

Retro Butterfly: Μία τάση από το παρελθόν αποτελεί και η κλασική "πεταλούδα" στα γυαλιά ηλίου. Από τις stars του παλιού Χόλυγουντ μέχρι τις σύγχρονες μούσες των σχεδιαστών, οι σκελετοί πεταλούδας έχουν αγαπηθεί σε κάθε εποχή, για αυτό ακόμα και σήμερα μας απασχολούν. Δίνουν, άλλωστε, μία απαραίτητη πινελιά κομψότητας σε κάθε σύνολο. Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτια μπορείς να δεις το παρακάτω που ανακαλύψαμε στην καλοκαιρινή eyewear συλλογή της MCM.

MCM

Square & Bulky: Από τις πιο hot τάσεις αποτελούν και τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου, με τις έντονες γραμμές και τους ογκώδεις σκελετούς. Πρόκειται για εντυπωσιακά σχέδια, που θα κάνουν statement εμφανίσεις και θα αναβαθμίσουν αδιαμφισβήτητα το προσωπικό σου στιλ. Επίλεξε τo παρακάτω MCM oversized square ζευγάρι και δημιούργησε αξιοζήλευτα outfits για το δικό σου street style!

MCM

*Τα γυαλιά ηλίου MCM διατίθενται από την εταιρία ΣΥΚΑΡΑΣ σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 210 3250101 - 210 3250102

Site: www.sicaras.gr

Email: info@sicaras.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ