Follow us

Δέσποινα Βανδή | Το look της θα σε πείσει να ψωνίζεις και από ανδρικές συλλογές

Μήπως να κάνεις μία επίσκεψη στη ντουλάπα του φίλου σου;

Despoina Vandi NDP Photo Agency

Σίγουρα οι γυναίκες έχουμε πολλές, περισσότερες επιλογές όσον αφορά στο ντύσιμο. Διαφορετικά ρούχα για την κάθε περίσταση, αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν αμέσως ακόμα και το πιο απλό σύνολο, τάσεις και brands που δίνουν περισσότερη βαρύτητα στη γυναικεία μόδα. Παρόλαυτα, πάντα θα βρούμε μία ευκαιρία για να κάνουμε μία επίσκεψη στη ντουλάπα του συντρόφου, του αδερφού ή του καλύτερου μας φίλου, αφού εκεί θα βρούμε σίγουρα "διαμαντάκια”. Μπλούζες φούτερ, t-shirts, πουκάμισα. Αυτά είναι μερικά μόλις από τα κομμάτια που μπορείς να δανειστείς ή ακόμα και να αγοράσεις από τις ανδρικές συλλογές των fashion brands.

Εάν αναρωτιέσαι πως θα τα συνδυάσεις, μία πρόσφατη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή θα σε βοηθήσει και θα σε πείσει να ξεκινήσεις τα ψώνια από τις ανδρικές συλλογές. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε την τραγουδίστρια στη Βουλιαγμένη να φορά ένα street style look, ιδανικό για την εποχή, συνδυάζοντας ένα ankle cut τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με λευκό t-shirt και sneakers. Το κομμάτι που έκανε τη διαφορά στο σύνολο της είναι το πουκάμισο σε animal print μοτίβο που φόρεσε, το οποίο θα μπορούσαμε να το βρούμε και σε μία ανδρική συλλογή και μας υπενθύμισε να ρίχνουμε μία ματιά και σε αυτό το τμήμα των καταστημάτων.

Πώς θα φορέσεις ένα καλοκαιρινό ανδρικό πουκάμισο;

Το look της Δέσποινας Βανδή είναι μία μόλις στιλιστική πρόταση που μπορείς να αντιγράψεις. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου παρόμοια κοντομάνικα πουκάμισα, μονόχρωμα ή εμπριμέ και να τα συνδυάσεις με τζιν ή υφασμάτινα σορτς είτε τοποθετώντας τα μέσα από το σορτς σου είτε δένοντας τις δύο άκρες για ένα πιο κοριτσίστικο αποτέλεσμα. Επίσης, ένα πουκάμισο σε τέτοιο στιλ μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε beachwear κομμάτι, αρκεί να το φορέσεις επάνω από το μαγιό σου στην παραλία.

Το look της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή | Το look της θα σε πείσει να ψωνίζεις και από ανδρικές συλλογές

Ανδρικά πουκάμισα που μπορείς να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

Κοντομάνικο πουκάμισο από ποπλίνα relaxed fit Bershka

Πουκάμισο με paisley - 100% βισκόζη ECOVEROTM Pull and Bear

Λουλουδάτο πουκάμισο tie dye Zara 

Κοντομάνικο πουκάμισο από οργανικό βαμβάκι Tommy Hilfiger

Λινό πουκάμισο Regular Fit H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ