Follow us

Πώς να διαλέξεις το ιδανικό μαγιό για το δικό σου σώμα

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της σιλουέτας σου ώστε να επιλέξεις το σωστό μαγιό που θα σε κολακεύει.

MissBloom TEAM
Μαγιό Istock Photo

Η εποχή που θα περνάς τις μέρες σου στις παραλίες έφτασε κι εσύ βρίσκεσαι ακόμη στην αναζήτηση του ιδανικού μαγιό για το σώμα σου; Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, αρκεί να ακολουθήσεις τα στυλιστικά τρικ που θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας σου, αποσπώντας την προσοχή από τις μικρές ατέλειες.

Οι γενικοί κανόνες

1. Η ενίσχυση στο σουτιέν, το χαμηλό σλιπ και τα διαφορετικά prints στο επάνω και το κάτω μέρος του μαγιό συνωμοτούν υπέρ μιας πιο καμπυλωτής μέσης.

2. Όσο περισσότερο γοφούς δείχνει ένα ολόσωμο τόσο περισσότερο τονίζει τη μέση. Τα βαθιά κοψίματα στο στήθος επίσης δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό.

3. Ο κανόνας που ρυθμίζει τέλεια τις μη-τέλειες αναλογίες: Συνδύασε σκούρο σλιπ με ανοιχτόχρωμο και έντονο σουτιέν επάνω. Η ενίσχυση στο σουτιέν "ενισχύει" τις επιθυμητές εντυπώσεις.

4. Το ολόσωμο είναι η καλύτερη επιλογή για την προβληματική κοιλίτσα, αφού είναι ολοφάνερο ότι θέλει να την καλύψει. Οι κάθετες ρίγες ή τα ντραπέ στην περιοχή της κοιλιάς αδυνατίζουν τον κορμό ακόμα περισσότερο.

5. Οι ελαστικές φαρδιές λωρίδες που δένουν πίσω από το λαιμό είναι ιδανικές για το πλούσιο ντεκολτέ, συνδυάζοντας επαρκή στήριξη και ελκυστική όψη.

6.Τα tankini (σλιπ με τοπ σαν φανελακια) και τα στράπλες σουτιέν κάνουν τον κορμό να φαίνεται κοντύτερος.

Ειδικότερα, ακολούθησε αυτά τα tips για να βρεις το ιδανικό μαγιό για τη δική σου σιλουέτα

Αν έχεις μικρό στήθος

- Εστίασε σε μπικίνι που διαθέτουν σουτιέν με εσωτερική ενίσχυση, μπανέλες ή και τα δύο (αφού αυτά είναι τα σημαντικότερα όπλα που προσθέτουν πόντους στην επίμαχη περιοχή).

- Τα μεγάλα μοτίβα (πουά, καρό, λουλούδια) καθώς επίσης και τα χαριτωμένα βολάν στο επάνω μέρος του μπικίνι αλλά και τα έντονα φλούο χρώματα είναι ιδανικοί σύμμαχοι για πιο πλούσιο μπούστο.

Plus: Τα μακριά κολιέ από κοχύλια, κοράλλια και πέτρες αποτελούν ένα πολύ έξυπνο τρικ που θα προσθέσει extra volume στην περιοχή.

Αν έχεις μεγάλο στήθος

- To βασικό είναι να βρεις ένα σουτιέν που εφαρμόζει σωστά και στηρίζει την περιοχή του μπούστου, αποφεύγοντας τα στράπλες και ποντάροντας στα μπικίνι με φαρδιές τιράντες.

- Μην απορρίπτεις τα σουτιέν με μπανέλες και δοκίμασέ τα (στο σωστό νούμερο), γιατί μπορούν να δώσουν ένα πιο ελεγχόμενο σχήμα στο στήθος σου.

Plus: Τα εντυπωσιακά πλατύγυρα καπέλα και τα oversised γυαλιά ηλίου είναι ιδανικά για να ολοκληρώσεις με απόλυτη ισορροπία το beach look σου.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ