Follow us

Converse x Keith Haring | Η πιο pop συλλογή μόλις κυκλοφόρησε

Θα τη λατρέψεις.

Converse Courtesy of Converse

Όταν ο Marquis Mills δημιούργησε ένα ζευγάρι sneakers για τον μπασκετμπολίστα Chuck Taylor δεν φανταζόταν πως το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών πρόκειται να διαγράψει μία ιστορία δεκαετιών στον κόσμο της μόδας. Από το 1917 που δημιουργήθηκε το brand Converse μέχρι και σήμερα, τα sneakers και στη συνέχεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ της εταιρείας έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμο της street style μόδας και του coolness.

Converse x Keith Haring | Η πιο pop συλλογή μόλις κυκλοφόρησε

Ένας από τους λόγους που τα iconic πάνινα παπούτσια, τα γνωστά σε όλους μας "All Star" έχουν γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία είναι επειδή έχουν γίνει σύμβολο επανάστασης, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας για ένα μέλλον χωρίς διακρίσεις και στερεότυπα. Ακριβώς όπως και η νέα συλλογή της Converse με σχέδια του pop καλλιτέχνη, Keith Haring, ο οποίος κατάφερε μέσα από τη ζωή και την τέχνη του να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει όσους το είχαν ανάγκη.

Converse x Keith Haring
Converse x Keith Haring

Μετά τη διάγνωση πως ο ίδιος πάσχει από AIDS, ο Keith Haring έθεσε ως σκοπό της ζωής του να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορούσε. Έτσι, δημιούργησε το Keith Haring Foundation, το 1989, ώστε να παρέχει χρηματοδότηση σε οργανισμούς για την καταπολέμηση της ασθένειας. Ο Haring είναι επίσης γνωστός για τη δουλειά του ως προς την πρόσβαση στον κόσμο της τέχνης, δημιουργώντας δημόσια έργα για φιλανθρωπικό σκοπό, νοσοκομεία και ορφανοτροφεία σε όλο τον κόσμο και για την πώληση των εικόνων του μέσω προσιτού merchandise, κάνοντάς τες διαθέσιμες σε ένα ευρύ κοινό.

Converse x Keith Haring

Στη νέα συλλογή, που κυκλοφορεί από τις 13 Μαΐου σε επιλεγμένα καταστήματα, το πανί των Converse λειτουργεί ως καμβάς επάνω στον οποίο αποτυπώνονται τα χαρακτηριστικά, ασπρόμαυρα γραφικά μοτίβα του Keith Haring που διακοσμούνται με έντονες λεπτομέρειες από κόκκινο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ιδιαίτερο και ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι εσύ που αγαπάς το street style και θέλεις να ξεχωρίζεις πάντα με τις επιλογές σου.

Converse x Keith Haring

Τα must have αξεσουάρ της συλλογής

Στη συλλογή Converse x Keith Haring θα βρεις μία σειρά από sneakers, t-shirts και bucket hats. Όλα τα αξεσουάρ δηλαδή που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις δυναμικές εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Η Converse αποδίδει φόρο τιμής στην τέχνη και την πορεία του Keith Haring, διακοσμώντας το κλασικό σχέδιο της Chuck 70 με σχέδια του καλλιτέχνη. Επίσης, εκτός από το εξίσου διαχρονικό Chuck Taylor All Star, στη συλλογή θα βρεις το εκκεντρικό και πολύ ξεχωριστό Run Star Hike σε αποχρώσεις του λευκού, κόκκινου και μαύρου με σχέδια του καλλιτέχνη.

Converse x Keith Haring
Converse x Keith Haring

Εκτός από τα sneakers, ένα από τα t-shirts της collection αξίζει σίγουρα μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Οι μπλούζες είναι λευκές και κοσμούνται από την εμβληματική τέχνη του Keith Haring. Ακριβώς όπως και τα bucket hats που επέστρεψαν στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια και έχουν ήδη ενθουσιάσει τους λάτρεις του edge στιλ. Θα το βρεις σε δύο σχέδια, το ένα διακοσμημένο με κεντήματα και το δεύτερο με κεντήματα και patches από λουλούδια.

Converse x Keith Haring

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710

Follow: @converse.greece

Τα items από τη νέα συλλογή που θα κάνουν το στιλ σου να ξεχωρίσει

T-shirt Converse x Keith Haring

T-shirt Converse x Keith Haring

Sneakers Converse x Keith Haring

Sneakers Converse x Keith Haring

Bucket Hat Converse x Keith Haring

Bucket Hat Converse x Keith Haring

Sneakers Converse x Keith Haring

Sneakers Converse x Keith Haring

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ