Follow us

#Comebackstronger | Πώς βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας

Οι γυναίκες του Miss Bloom εμπνέονται από τη νέα καμπάνια της Η&Μ και μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες γυναικείας αυτοπεποίθησης.

MissBloom TEAM
H&M καμπάνια

Η νέα καμπάνια της Η&Μ έρχεται να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά ότι η εποχή που διανύουμε φέρνει αλλαγές. Καλές αλλαγές.

Το αγαπημένο brand μόδας αποφασίζει να αφιερώσει την καλοκαιρινή του καμπάνια, αυτή που συνήθως μας γεμίζει ηλιόλουστες εικόνες με αιθέριες υπάρξεις και εξωτική ατμόσφαιρα, σε μία φιλοσοφία ζωής. Η καμπάνια της Η&Μ για το καλοκαίρι 2021 #ComeBackStronger πλαισιώνει την καλοκαιρινή συλλογή μαγιό, μ' ένα ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση: "Βρες τη δύναμη μέσα σου".

#Comebackstronger | Πώς βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας

Σε μία εποχή, το καλοκαίρι, που οι περισσότερες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τις μεγαλύτερες αδυναμίες τους, με διλήμματα για πως θα εμφανιστούν στην παραλία χωρίς να νιώθουν τύψεις και χωρίς δεύτερες σκέψεις για το πώς μπορεί να τις αντιλαμβάνονται ή να τις κρίνουν οι γύρω τους, η Η&Μ φροντίζει να κάνει κεντρικό θέμα της καμπάνιας της τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Και ντύνει με τα μαγιό της γυναίκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τη δημόσια κριτική.

Η νέα καμπάνια: Βρες τη δύναμη μέσα σου και επέστρεψε πιο δυνατή

Η&Μ καμπάνια

Η Paloma Elsesser είναι ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει τις γυναίκες που συχνά έρχονται αντιμέτωπες με τη δημόσια κριτική, συνήθως για το σώμα τους. Η Paloma παίρνει μια ανάσα και βουτά στα βαθιά νερά της θάλασσας κολυμπώντας μακριά από την "θόρυβο" των αρνητικών σχολίων. Στη συνέχεια, επιστρέφει ξανά στην επιφάνεια ανανεωμένη και δυνατή, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η νέα καμπάνια της Η&Μ για την καλοκαιρινή συλλογή των μαγιών της που είναι φτιαγμένη από ακόμη πιο βιώσιμα υλικά, επιλέγει ως πρωταγωνίστρια του ένα φημισμένο plus size μοντέλο και το πλαισιώνει με ένα diverse σύμπαν γυναικών, όπως οι Nouri Hassan, Bintou Hassan, Yumi Nu, Shawan Lakin και Tani Gunn, που επίσης φορούν μαγιό από την αειφόρο συλλογή, και όλες μαζί αποτυπώνουν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση, που όταν πηγάζουν από μέσα μας, απλά δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Δες την ταινία της καμπάνιας εδώ.

Είδαμε, νιώσαμε

Η φιλοσοφία που ασπάζεται η νέα καμπάνια της Η&Μ είναι ενδεικτική της τεράστιας αλλαγής που συντελείται ως προς τα στερεότυπα. Οι επόμενες γενιές θα έχουν μία διαφορετική άποψη ως προς το που θα πρέπει να αντλεί μία γυναίκα την αυτοπεποίθησή της και αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι.
Για τις γυναίκες του σήμερα και του αύριο, η φωνή πρέπει να αρχίσει να υψώνεται από τώρα και οι γυναίκες στη νέα καμπάνια των Η&Μ κάνουν ακριβώς αυτό: μας ταρακουνούν.
Τα λόγια είναι δυνατά, η καμπάνια της Η&Μ εμπνέει, κι εμείς στην ομάδα του Miss Bloom το νιώσαμε και αποφασίσαμε να πράξουμε αντίστοιχα ώστε να ακουστεί ακόμα περισσότερο το μήνυμα.
Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας σ' ένα βίντεο, να μοιραστούμε τις δικές μας ιστορίες και τα μότο ενδυνάμωσης και αυτοπεποίθησης:

Έλα μαζί μας

Αν εμπνεύστηκες κι εσύ από την καμπάνια που μας καλεί να βρούμε την εσωτερική μας δύναμή, μπορείς να στείλεις με direct message στο Instagram account του @missbloomgr μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιουνίου τη δική σου μικρή ιστορία γενναίας αυτοπεποίθησης, πώς κατάφερες να μην σε επηρεάζουν οι απόψεις των άλλων και ένα μήνυμα αποδοχής ή ένα μότο που σε εμπνέει και σε κρατά μακριά από τον αρνητισμό.

Οι editors του Missbloomgr απάντησαν σε αυτές τις ερωτήσεις - κράτησέ τις ως έμπνευση για τη δική σου ιστορία:

  • Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ αρνητικά σχόλια και πώς το διαχειρίστηκες;
  • Καταφέρνεις εύκολα να διαγράφεις τα αρνητικά σχόλια για σένα;
  • Πώς αντιμετωπίζεις τον αρνητισμό γύρω σου;
  • Τι θα έλεγες στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο;

Δες τους όρους συμμετοχής εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ