Follow us

Summer guide 2021 | Τα μαγιό που ξεχωρίσαμε για φέτος το καλοκαίρι

Οι υψηλές θερμοκρασίες μας έχουν βάλει για τα καλά στο mood καλοκαιριού και διακοπών

MissBloom TEAM
mayo Courtesy of Mayo The Label

Οι υψηλές θερμοκρασίες μας έχουν βάλει για τα καλά στο mood καλοκαιριού και διακοπών. Έφτασε αυτή η εποχή που αρχίζουμε να ασχολούμαστε με ποιο μαγιό θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε φέτος στην παραλία. Στην επιχείρηση "αναζήτηση του ιδανικού μαγιό” τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε είναι να έχει καλή εφαρμογή, να είναι άνετο, το κόψιμό του να κολακεύει το σωματότυπό μας και φυσικά το σχέδιο του να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα.


Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τις αγαπημένες μας τάσεις του φετινού καλοκαιριού που θα γράψουν τους νέους κανόνες στην παραλία. Σε αυτό μας βοήθησαν η Βάσω Τσολάκη και η Ισμήνη Παπαϊωάννου, δύο φίλες που πρόσφατα δημιούργησαν το e-shop MAYO the Brand με θηλυκά, αλλά και girly μαγιό. Έχοντας πέσει πολλές φορές στην παγίδα των χαμηλών σε ποιότητα μαγιό, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα με άνετα μαγιό που έχουν πρωτίστως καλή εφαρμογή. Όλα τα μπικίνι τους πωλούνται ξεχωριστά, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί διαλέξει το νούμερο που θέλει για το top και το bottom με βάση τις αναλογίες της. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε μόνες μας mix & match, δημιουργώντας το beach look που θέλουμε. Όλα τα προϊόντα τους έχουν ονόματα Ωκεανίδων, των θαλάσσιων πλασμάτων της ελληνικής μυθολογίας που έμοιαζαν με γοργόνες.

Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις στα μαγιό για φέτος που μας προτείνουν τα κορίτσια του MAYO the Brand;

Glittery & λαμπερά μαγιό

Το φετινό καλοκαίρι θέλει λάμψη. Τα shimmering μαγιό επανήλθαν στη μόδα και είναι ίσως από τις δυνατές επιλογές του καλοκαιριού. Το glitter στα μαγιό έρχεται για να φέρει μια πιο glamorous αισθητική στην παραλία.
Good to know: τα πιο λαμπερά μαγιό αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμα.

Summer guide 2021 | Τα μαγιό που ξεχωρίσαμε για φέτος το καλοκαίρι

Βρες το τριγωνάκι και το bottom slip

Animal Print

Το animal print είναι ένα trend που δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Μπορεί για λίγα χρόνια να χαμήλωσε λίγο τους τόνους του, αλλά φέτος το καλοκαίρι έρχεται να φέρει ξανά τα χρώματα της φύσης όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στο καλοκαιρινό μας ντύσιμο. Αυτό το καλοκαίρι λεοπάρ, φίδι και zebra μπαίνουν στο παιχνίδι πιο δυναμικά από ποτέ.

Mayo The Label

Βρες το ολόσωμο μαγιό

Το ψηλόμεσο μπικίνι

Τα ψηλόμεσα μαγιό έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και δύσκολα θα βγουν. Και αυτό γιατί είναι ίσως το μαγιό που μπορεί να κολακεύσει κάθε σωματότυπο. Συνδυάστε ένα ψηλόμεσο σλιπ με ένα κλασικό τριγωνάκι.

Mayo The Label

Βρες το bikini top και το bottom

Belt it Up

Μια τάση που έρχεται κατευθείαν από τη δεκαετία του 50 είναι τα ολόσωμα μαγιό με ζώνη. Η ζώνη εκτός του ότι δίνει στυλ, σχηματίζει όμορφα τις γραμμές της μέσης.

Mayo The Label

Βρες το ολόσωμο μαγιό και τις ζώνες

Florals

Τα florals μας φτιάχνουν τη διάθεση και γι’αυτό πάντα θα έχουν μια σημαντική θέση στη ντουλάπα μας. Είτε ολόσωμο είτε μπικίνι σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Mayo The Label

Βρες το ολόσωμο μαγιό

Βολάν παντού

Το βολάν είναι ίσως από τα πιο girly διακοσμητικά στοιχεία σε ένα μαγιό και σίγουρα ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά. Βλέπε το Mitida του MAYO the brand που εκτός από βολάν έχει και ρυθμιζόμενο κορδόνι που δένει γύρω από το σώμα. Σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Mayo The Label

Βρες το bikini top και το slip

Classic Black

Το κλασικό μαύρο μαγιό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα μας. Άκρως θηλυκό, κομψό και η πιο safe επιλογή όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι, αλλά για πολλά πολλά καλοκαίρια ακόμα.

Mayo The Label

Βρες το μαύρο ολόσωμο μαγιό

Βρείτε περισσότερα μαγιό στο MAYO the Brand

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ