Follow us

Μαύρο το καλοκαίρι | Οι πιο κομψοί συνδυασμοί για να δημιουργήσεις ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις

Σου βρήκαμε τα πιο hot ουtfits που θα λατρέψεις

Μαύρο το καλοκαίρι | Οι πιο κομψοί συνδυασμοί για να δημιουργήσεις ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Το μαύρο αποτελεί ένα διαχρονικό χρώμα και μία ασφαλής επιλογή στα σύνολα. Αποπνέει μία αδιαμφισβήτητη κομψότητα, ενώ η επιβλητικότητα και το μυστήριο του αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Σαν χρώμα έχει μεγάλη στιλιστική ευελιξία, καθώς μπορεί να συνδυαστεί τόσο με διαφορετικά στιλ όσο και σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο. Παρ' όλα αυτά, οι περισσότερες από εμάς τείνουν να το αποφεύγουν το καλοκαίρι, καθώς θεωρείται κάπως... μουντό για τις ηλιόλουστες ημέρες του.

Για αυτό το λόγο εμείς σου δείχνουμε παρακάτω όχι μόνο πως θα το φορέσεις αλλά πως θα δημιουργήσεις εμφανίσεις ''άξιες'' και κατάλληλες για το Instagram. Άλλωστε, οι fashion influencers φαίνεται να του δίνουν σταθερά τη ψήφο εμπιστοσύνης τους και να το εντάσσουν με την πρώτη ευκαιρία σε κάθε σύνολο τους.

Τα black looks που θα μαζέψουν τα ''likes''

The Trendy Look

Υιοθέτησε τη μεγάλη τάση της season στις φούστες και επένδυσε σε μία τύπου παρεό. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα crop top ή ένα λινό λευκό πουκάμισο για μία έξτρα πινελιά ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Loading...

Blazer + Boots

Δύο απολύτως διαχρονικά κομμάτια, το blazer και τα ankle μποτάκια, μπορούν να αναβαθμιστούν επιλέγοντας τη μαύρη εκδοχή τους, όπως την βλέπεις παρακάτω. Επέλεξε oversized γραμμή στο σακάκι για να πέφτει χαλαρό πάνω σου και όσον αφορά τα μποτάκια, μπορείς είτε να πας με την κλασική εκδοχή τους ή κάποια πιο ανάλαφρη, τύπου cowboy. Ακόμα, φόρα bikershorts, T-shirt κράτησε μία μικρή minimal τσάντα και θα είσαι έτοιμη για τον φακό.

Loading...

Retro Look

Για να κάνεις μία ''ινσταγκραμική'' εμφάνιση επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με vintage διάθεση. Για παράδειγμα μπορείς να επενδύσεις σε ένα με πουά print, που αποτελεί ένα κλασικό και ανεπιτήδευτα κομψό print και να ολοκληρώσεις το look με strappy heels μεσαίου ύψους. Βέβαια, η Γαλλίδα fashionista παρακάτω πήγε ένα βήμα παραπέρα το σύνολο συνδυάζοντας το ρετρό φόρεμα με μπότες -εσύ μπορείς να το κάνει επιλέγοντας και gladiator heels.

Loading...

Jumpsuit

Μία ακόμη υπέροχη ιδέα είναι να επιλέξεις ένα jumpsuit, δηλαδή μία ολόσωμη φόρμα σε μαύρο χρώμα για ένα απολύτως επιβλητικό και κομψό look. Ανάλογα με την περίσταση μπορείς να ολοκληρώσεις το look με λευκά sneakers, σανδάλια ή mules. Μην ξεχάσεις μόνο στο συγκεκριμένο outift να προσθέσεις και statement κοσμήματα.

Loading...

Μαύρα Αξεσουάρ

Το μαύρο δεν χρειάζεται μονάχα να κυριαρχεί πάνω στα ρούχα σου, καθώς έχει την ικανότητα να αναβαθμίζει το εκάστοτε στιλ και ως αξεσουάρ. Μαύρα υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ μαλλιών θα δώσουν έναν edgy χαρακτήρα στα καθημερινά nude σύνολα σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ